Salma Hayek, adevărul despre căsnicia cu soțul ei. Cum au reușit să rămână împreună de 12 ani: ”Niciodată nu ne spunem lucruri urâte!”

Salma Hayek este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Aceasta se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o căsnicie fericită, fiind căsătorită de 12 ani cu François-Henri Pinault.

Salma Hayek a intrat în direct în cadrul emisiunii ”Red Table Talk”, unde a dezvăluit secretul mariajului ei.

Actrița, în vârstă de 54 de ani, a intrat în direct în cadrul show-ului moderat de Jada Pinkett Smith, unde a vorbit despre mariajul ei cu François-Henri Pinault, dezvăluind că secretul lor este, fără îndoială, bunătatea.

”Atunci când avem un conflict, ne concentrăm să rezolvăm problema, nu să dăm vina unul pe celălalt. Nu ne spunem <<Ar fi trebuit să faci asta ori asta. Nu.>>Toată energia merge spre <<Cum rezolvăm asta?>>”, a mărturisit actrița, potrivit revistei People, care a continuat șirul mărturisirilor.

Salma Hayek Francois-Henri Pinault / Getty Images

”Niciodată nu ne spunem lucruri urâte unul ceilulalt. Fără resentimente.”, a mai spus ea.

Salma Hayek și François-Henri Pinault sunt căsătoriți de 12 ani

Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au căsătorit de Valentine's Day, în 2009, în Paris și sunt părinții unei fete, pe nume Valentina, de 13 ani. Pinault are, de asemenea, trei copii din relațiile anterioare.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.