Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Divertisment

Salma Hayek și soțul ei, Francois-Henri Pinault/ Getty Images

Salma Hayek, adevărul despre căsnicia cu soțul ei. Cum au reușit să rămână împreună de 12 ani: ”Niciodată nu ne spunem lucruri urâte!”

Salma Hayek este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Aceasta se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o căsnicie fericită, fiind căsătorită de 12 ani cu François-Henri Pinault.

Salma Hayek a intrat în direct în cadrul emisiunii ”Red Table Talk”, unde a dezvăluit secretul mariajului ei.

Actrița, în vârstă de 54 de ani, a intrat în direct în cadrul show-ului moderat de Jada Pinkett Smith, unde a vorbit despre mariajul ei cu François-Henri Pinault, dezvăluind că secretul lor este, fără îndoială, bunătatea.

”Atunci când avem un conflict, ne concentrăm să rezolvăm problema, nu să dăm vina unul pe celălalt. Nu ne spunem <<Ar fi trebuit să faci asta ori asta. Nu.>>Toată energia merge spre <<Cum rezolvăm asta?>>”, a mărturisit actrița, potrivit revistei People, care a continuat șirul mărturisirilor.

Salma Hayek Francois-Henri Pinault

”Niciodată nu ne spunem lucruri urâte unul ceilulalt. Fără resentimente.”, a mai spus ea.

Salma Hayek și François-Henri Pinault sunt căsătoriți de 12 ani

Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au căsătorit de Valentine's Day, în 2009, în Paris și sunt părinții unei fete, pe nume Valentina, de 13 ani. Pinault are, de asemenea, trei copii din relațiile anterioare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri