Salma Hayek, însoțită de fiica de 15 ani și de fiul vitreg, băiatul Lindei Evangelista, la o gală cu ștaif. Copiii se înțeleg perfect

Salma Hayek a fost prezentă serile trecute la gala Time 100. Nu a mers singură, dar nici alături de soțul său, miliardarul Francois-Henri Pinault, ci alături de fiica lor de 15 ani și de fiul lui Pinault din relația cu modelul Linda Evangelista.

Citește și: Salma Hayek, fotografiată în timp ce dansa pe masă, la bordul unui iaht. Actrița și-a etalat silueta în costum de baie

Actrița din "Frida" a avut oaspeți de seamă la gala care a avut loc în New York. Fiica ei adolescentă, Valentina, a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, a avut capul pe jumătate acoperit cu un material al rochiei și a purtat mănuși lungi din piele. 

Citește și: Toți ochii pe Salma Hayek! Actrița de 56 de ani, senzualitatea în persoană într-o rochie roșie cu un decolteu “periculos”

Valentina l-a avut alături pe fratele ei vitreg, Augustin James, fiul lui Francois-Henri Pinault și al Lindei Evangelista. Omul de afaceri și modelul au avut o relație scurtă între 2005 și 2006. Augustin a fost și el la fel de elegant ca Salma și Valentina, într-un costum din catifea, cămașă albă, papion și pantofi perfect lustruiți. 

Cei doi adolescenți au stat tot timpul împreună și au lăsat-o pe Salma Hayek să strălucească în ploaia de blițuri. Soțul actriței mexicane mai are doi copii, Mathilde, 22 de ani, și Francois, 25 de ani, a căror mamă este Dorothee Lepere.

Citește și: Salma Hayek și fiica ei, pentru prima dată împreună pe coperta Vogue Mexico. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.