salma hayek
Divertisment

Salma Hayek și-a etalat decolteul la un eveniment ce a avut loc în Londra. / Foto: Profimedia

Toți ochii pe Salma Hayek! Actrița de 56 de ani, senzualitatea în persoană într-o rochie roșie cu un decolteu "periculos"

Salma Hayek a bifat încă o apariție care a lăsat asistența cu gura căscată. Frumoasa actriță din Mexic, în vârstă de 56 de ani, și-a etalat silueta și decolteul generos într-o ținută care i-a venit mănușă. 

Rochia lungă aleasă a făcut-o să arate ca o adevărată divă, iar decolteul a furat toate privirile. Salma a fost de-a dreptul răvășitoare la aniversarea de 25 de ani a evenimentului ținut de revista GQ, care oferă an de an premii.

Citește și: Salma Hayek, fotografiată în timp ce dansa pe masă, la bordul unui iaht. Actrița și-a etalat silueta în costum de baie

salma hayek
Salma Hayek și-a etalat decolteul la un eveniment ce a avut loc în Londra. / Foto: Profimedia

Salma Hayek a fost, cu siguranță, atracția principală a evenimentului, într-o rochie din satin, cu corset, lăsată pe umeri. Singurele accesorii purtate au fost cerceii prețioși în tonuri de roz, iar la capitolul machiaj a mizat pe accentuarea ochilor și a buzelor. Coafura a fost simplă, cu cărare pe mijloc și cu părul lăsat pe spate, pentru a nu acoperi gâtul și decolteul.

Salma Hayek spune că nu are nicio intervenție de mărire a bustului

salma hayek
Salma Hayek și-a etalat decolteul la un eveniment ce a avut loc în Londra. / Foto: Profimedia

Într-o discuție în cadrul emisiunii „Red Table Talk”, cu actrița Jada Pinkett Smith, Salma a vorbit despre speculațiile care s-au făcut de-a lungul anilor în legătură cu faptul că ar fi apelat la bisturiu pentru operații de mărire a sânilor. Hayek a clarificat că nu s-a întâmplat așa ceva, pur și simplu a fost reacția corpului ei la sarcină, apoi la menopauză.

Citește și: Pe covorul roșu e impecabilă, dar iată cum arată Salma Hayek în trening, fără machiaj, la o plimbare cu o prietenă. Poze de paparazzi

„Nu-i învinuiesc pe cei care au făcut astfel de afirmații, pentru că am avut un bust mult mai mic, dar acesta s-a dezvoltat pe măsură ce organismul meu s-a schimbat odată cu înaintarea în vârstă”.

Salma a insistat că îmbătrânirea nu este o problemă pentru ea, deoarece știe că orice femeie își poate atinge obiectivele indiferent de vârstă.

„Nu există dată de expirare pentru femei. Acest gând, această mentalitate trebuie să dispară. Pentru că poți da lovitura la orice vârstă. Poți să fii independentă la orice vârstă, poți visa la orice vârstă, poți fi romantică la vârstă. Cu toții avem dreptul să fim iubiți pentru ceea ce suntem, acolo unde suntem. Iar noi, femeile, nu suntem aici doar pentru a face copii sau pentru a sta mereu lângă un bărbat. Nu suntem aici doar pentru a da totul pe tavă, iar când copiii se fac mari și pleacă... să fii considerată trecută. Este o greșeală care se face de secole.”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri