Sharon Stone, rafinament total. A fermecat într-o rochie mulată publicul de la Săptămâna Modei de la Milano

Sharon Stone nu și-a pierdut farmecul de altădată. Actrița în vârstă de 63 de ani a impresionat cu apariția sa plină de rafinament la Săptămâna Modei de la Milano. Alături de Rita Ora și Kylie Minogue s-a numărat printre starurile prezente la Bulgari B.zero1 Aurora Awards, găzduite pentru prima dată în Europa.

Vedeta din „Basic Instincts” i-a fermecat pe cei prezenți în public, dar a cucerit privirile și pe covorul roșu, spre încântarea fotografilor. 

Sharon Stone la Bulgari Vogue B-Zero1 Aurora Awards, Milan Fashion Week. Profimedia

Într-o rochie neagră, lungă, cu umerii goi, ce i-a subliniat silueta perfectă, ținută la care a asortat un colier spectaculos cu smaralde și cercei în aceeași temă, Sharon Stone le-a zâmbit tuturor celor aflați la evenimentul din Italia. 

Dând dovadă de eleganță, Sharon și-a folosit talentul de fost model, pentru apariția sa.

La rândul lor, Rita Ora și Kylie Minogue i s-au alăturat în această paradă plină de stil.

Kylie Minogue, Bulgari Vogue B-Zero1 Aurora Awards, Milan Fashion Week. Profimedia
Rita Ora, Bulgari Vogue B-Zero1 Aurora Awards, Milan Fashion Week. Profimedia

Anterior acestei gale, Sharon Stone și-a refăcut remarcată prezența și în fața unui magazin Dolce & Gabbana, pentru o ședință foto, tot la Milano în Italia. 

Sharon Stone, ședință foto la Dolce & Gabbana, în Monte Napoleone. Profimedia

Pe www.peroz.ro:

Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean. Volodimir Zelenski și prima doamnă se iubesc din facultate și au doi copii

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.