Tânara cu care Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez, surprinsă la plajă. Cine este Madison LeCroy, mărul discordiei

Madison LeCroy a devenit un nume important în scandalul cu privire la posibila aventură a lui Alex Rodriguez, logodnicul lui Jennifer Lopez. Relația dintre cei doi pare sufere de la o vreme, iar speculațiile cum aceștia s-au despărțit sau se vor despărți din cauza infidelității lui Alex, o implică acum și pe Madison, o prietenă apropiată a jucătorului de baseball şi star de televiziune.

Blonda, în vârstă de 30 de ani, a fost surprinsă zilele acestea la plajă, în Bahamas, unde a făcut senzație. Îmbrăcată într-un costum de baie maro, Madison și-a etalat corpul tonifiat în timp ce s-a bucurat de valurile oceanului, iar paparazzii au avut grija captureze fotografii cu aceasta din toate unghiurile.

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, prima apariție după ce s-a spus că s-au despărțit. Ce a făcut fostul baschetbalist ca să o recâștige

La vederea imaginilor, nu putem ignora asemănarea dintre Jennifer Lopez și Madison LeCroy. Ambele sunt blonde și au o siluetă de invidiat cu forme voluptoase, un tipar pe gustul lui Alex Rodriguez.

Jlo și Rodriguez formează un cuplu din 2019, timp în care și-au anunțat și logodna, iar speculațiile cu privire la despărțirea lor au apărut anul acesta, zvonuri pe care cuplul le-a negat.

Citeşte şi: Pilar Rubio, moment de cabaret la 43 de ani. Soția lui Sergio Ramos dovedește încă odată că are un corp excepțional

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.