26th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
Divertisment

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani de relație

Jennifer Lopez, reacție nervoasă după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Rodriguez. Imaginile postate pe Instagram sunt acum virale

Vestea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după o relație de patru ani a făcut înconjurul lumii. Cei doi au negat, însă, această informație, iar artista și-a impresionat ulterior fanii cu imagini inedite.

La doar o zi de când a apărut în presa internațională că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anulat logodna, cei doi au recunoscut că trec prin momente dificile, însă rămân un cuplu și sunt în continuare logodiți.

Jennifer Lopez, irezistibilă în pantaloni din latex la 51 de ani. Artista și-a etalat silueta în toată splendoarea în ultimul pictorial

„Toate informaţiile (din mass-media) sunt imprecise. Rezolvăm unele lucruri”, a spus cuplul în declarația pentru CNN. Un purtător de cuvânt al cuplului a mai susținut că logodna nu a fost întreruptă, iar planurile de nuntă se păstrează.

La scurt timp după transmiterea acestui comunicat, Jennifer Lopez a făcut public un videoclip în care a inclus un colaj cu cele mai inedite apariții, piese celebre ale sale, dar și titluri care anunțau despărțirea de Alex Rodriguez, semn că aceasta ar fi fost deranjată de apariția acestor zvonuri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ba mai mult, în cadrul acestui videoclip, Jennifer Lopez poate fi auzită în timp ce spune ”Ești prost”, această replică fiind inclusă dintr-un videoclip făcut pentru Vanity Fair din 2020.

”Playlistul de duminică dupa-amiază”, a scris Jennifer Lopez în dreptul imaginilor inedite.

Informația despre despărțirea celor doi a apărut prima dată în tabloidul The New York Post. Potrivit acestei publicaţii, declanşatorul problemelor din cuplu au fost apelurile video ale lui Rodriguez cu Madison LeCroy. Zvonurile au fost alimentate după ce Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, a postat pe Instagram o fotografie în care apare singur pe iahtul său, cu zgârie-nori din Miami în fundal.

La rândul ei, J-Lo, în vârstă de 51 de ani, a publicat o serie de clipuri ale apariţiilor sale anterioare la diferite emisiuni de televiziune, sub mesajul ”Găsiţi un motiv bun pentru a zâmbi astăzi … Trimit dragoste tuturor”.

Jennifer Lopez, într-un costum de baie super decupat. Imaginea, apreciată de aproape 5.000.000 de persoane: ”Cum poți să arăți așa?”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anunțat logodna în 2019. Dacă vor ajunge la altar, ar fi cea de-a patra căsătorie pentru „J-Lo”, care a divorţat de cântăreţul Marc Anthony în 2014, şi a doua pentru Rodriguez, cunoscut ca „A-Rod”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri