Thalia, mesaj sfâșietor pe rețelele sociale după moartea bunicii ei: ”Ai fost o luptătoare până în ultimele ore de viață!”

Thalia, celebra cântăreață și actriță columbiană, trece prin momente dificile. Bunica ei, Eva Mange, s-a stins din viață la vârsta de 104 ani, iar informația a fost confirmată de sora acesteia, Lauza Zapata.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, sora artistei a vorbit despre moartea bunicii lor.

”Iubita mea bunică Eva s-a întors în casa Domnului. Te iubesc și voi celebra această etapă.”, a scris ea pe rețelele sociale, cerându-le fanilor să-i respecte dreptul la intimitate în aceste zile dificile.

Citește și: Thalia, irezistibilă la 50 de ani. Artista a pozat seducător într-un body cu imprimeu de leopard

Deși sora cântăreței nu a oferit alte detalii despre moartea bunicii lor, se pare că Eva s-ar fi stins din viață în Mexico, acolo unde trăia alături de Zapata, care o îngrijea de mai bine de un an de zile, potrivit Hola.com. 

De asemenea, Thalia a făcut publică o fotografie în care apare un porumbel alb, însoțit de o inimă roșie.

Bunica mea, sărbătoresc frumoasa ta trecere pe acest pământ. Ai fost puternică până în ultima zi. Un titan, un gladiator, un pretorian, care s-a chinuit să stea în picioare până în ultimele ore de viață. Întotdeauna, împotriva tuturor pronosticurilor. Și ne-ai obligat pe noi, războinicii să facem față oricărei adversități ale vieții. Ne-ai învățat acel simț răutăcios al umorului și ne-ai arătat cum să ne exprimăm emoțiile prin dans și prin cântec. Zboară liberă în brațele Tatălui Binecuvântat. Te va aștepta și fiica ta.”, a scris artista pe rețelele sociale, în dreptul unui clip ce ilustrează mai multe momente din viața bunicii ei. 

Citește și: Thalia, apariție irezistibilă la 49 de ani. Imaginea a stârnit comentarii acide: ”Ești prea frumoasă ca s-o copiezi pe JLO!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

În urmă cu două luni, Thalia a bifat o apariție rară la brațul soțului ei de 72 de ani

Deși nu apar des împreună la evenimente, Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, nu au putut rata, în luna aprilie, marea petrecere de 90 de ani a lui Clive Davis, și el unul dintre cei mai de succes producători muzicali din lume.

Citește și: Thalia, irezistibilă la 50 de ani. Artista a pozat seducător într-un body cu imprimeu de leopard

Tommy Mottola și Thalia sunt căsătoriți din decembrie 2000. / Foto: Profimedia

Pentru petrecerea aniversară, aceasta a îmbrăcat o rochie neagră și mulată, cu decupaj oblic în zona bustului și o crăpătură generoasă pe picior, reușind să fie și elegantă, dar și plină de senzualitate. 

Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat că se ține bine la 72 de ani. Elegant, la costum, acesta a fost tot numai un zâmbet. Și are și de ce, având în vedere că o are la braț pe frumoasa Thalia.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.