73rd Annual Tony Awards - Red Carpet
Divertisment

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

Thalia, apariție irezistibilă la 49 de ani. Imaginea a stârnit comentarii acide: ”Ești prea frumoasă ca s-o copiezi pe JLO!”

Thalia pare să fi descoperit elixirul tinereții. Are 49 de ani și este posesoarea unei siluete de invidiat, pe care nu ezită să și-o etaleze ori de câte ori are ocazia. Totuși, de curând ea a stârnit controverse cu o imagine făcută publică pe rețelele sociale. 

Actrița, care a făcut furori cu rolurile interpretate în telenovele precum ”Maria Mercedes” sau ”Marimar”, și-a surprins de curând fanii cu o ținută sexy, ce-i lasă la vedere trupul perfect, însă imaginea făcută publică a stârnit și reacții negative.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Thalia, în costum de baie. Imaginile care au atras peste 230.000 de aprecieri pe Instagram

Thalia a pozat într-o rochie scurtă, accesorizată cu paiete, dar și de o parte de sacou. Ținuta a atras toate privirile, iar unii dintre fani au felicitat-o pentru felul în care arată, însă alții au criticat-o.

Ești mult prea frumoasă pentru a o copia pe Jennifer Lopez. Spune-i stilistului tău să nu-ți mai aranjeze părul în stilul JLo, te rog!”, i-a atras atenția un fan.

Imaginea inedită a atras aproape 500.000 de aprecieri, precum și comentarii: ”Ești frumoasă”/ ”Zeița latino”/ ”Arăți divin”.

Thalia a dezvăluit cum se menține în formă

Celebra actriță de telenovele se numără printre cele mai frumoase femei din lume, are o căsnicie fericită alături de mogulul Tommy Mottola și este mama a doi copii. Însă, Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei. Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi.

Cântăreața ține din când în când diete de detoxifiere pentru a elimina toxinele din corp. În fiecare zi, imediat cum se trezește bea un pahar cu lapte degresat, iar mesele ei sunt compuse din 60% legume și doar 40% proteine. În plus, și-a exclus complet din dietă carbohidrații.

Citește și: Thalia a descoperit elixirul tinereții. Actrița de telenovele, apariție provocatoare, la aproape 50 de ani

Thalia a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a jucat în telenovelele de succes „Sărmana Maria”, „Maria Mercedes” sau „Marimar”. Ea s-a căsătorit cu Tommy, în decembrie 2000, iar de atunci susține că este foarte fericită. Pentru că mogulul este sufletul ei pereche, care o acceptă așa cum e. ”Mă iubește și urâtă, frumoasă, supărată, fericită, bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?