Timpul stă în loc pentru ele. Heidi Klum și Sofia Vergara, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, în Los Angeles

Heidi Klum și Sofia Vergara sunt recunoscute pentru aparițiile spectaculoase, iar acestea au fost în centrul atenției la gale live ale emisiunii America's Got Talent, care au avut loc la Dolby Theatre în Los Angeles.

Cele două au strălucit pe covorul roșu și au profitat de un moment pentru a se fotografia împreună. Astfel, imaginile cu cele două au făcut înconjurul lumii, iar fanii n-au putut să nu observe cât de bine reușesc să se mențină în formă cele două.

Citește și:Heidi Klum, adevărul despre sacrificiile pe care le-a făcut în timpul mariajului cu Seal: ”Se întâmpla în fiecare an!”

Dacă Heidi Klum, jurată a emisiunii  America's Got Talent, a ales să poarte o rochie scurtă, pusă în valoare de aplicațiile din pene, dar și de cordonul prins în talie, Sofia Vergara, în vârstă de 49 de ani, a îmbrăcat o rochie midi, de culoare roz pudrat, ce i-a pus în valoare decolteul. De asemenea, ea a ales să-și completeze outfitul cu niște sandale cu tocuri înalte și cu un machiaj smookey eyes, ce i-a pus în valoare trăsăturile fizice.

Sofia Vergara și Heidi Klum, în Los Angeles/ Profimedia Images

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

Heidi Klum a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă 

În urmă cu câțiva ani, Heidi Klum dezvăluia cum reușește să se mențină în formă și care sunt alimentele ei preferate. Astfel, ea mărturisea că obișnuiește să mănânce la micul dejun un smoothie realizat din superalimente ca pudră de maca, semințe de chia, afine și își ia proteinele din zer. La prânz, însă, ea alege să consume 170g de ton pe grătar și 90g de orez brun și legume la grătar, iar la cină mănâncă doar un rulou de sushi alături de o salată de alge de mare cu fasole edamame, fără sos de soia.

Potrivit Women’ Health, Klum alege mereu un mic dejun bogat în fructe și legume, pentru a se asigura că își ia toate vitaminele de care are nevoie. Vedetă își prepară un smoothie în fiecare dimineață. Își păstrează fructele și legumele în frigider gata tăiate, iar astfel, la 6 dimineață, când se trezește, este mult mai ușor să își prepare sucul revigorant.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.