Cindy Crawford, aproape de nerecunoscut fără urmă de machiaj. Cum s-a lăsat filmată la saună vedeta americană

Cindy Crawford, fostul supermodel al anilor 90, acum în vârstă de 56, și-a surprins fanii cu un video inedit. Vedeta americană s-a lăsat filmat la saună pentru a le arăta admiratorilor săi de pe Instagram cum arată într-o zi obișnuită, nemachiată și necoafată, când profită de o zi de relaxare.

Cindy pare aproape de nerecunoscut într-un Instagram Reel pe care l-a publicat pentru cei 7,3 milioane de urmăritori. 

„Păr proaspăt crescut, la saună”, a punctat Crawford în descrierea imaginilor.

Citește și: Singura româncă de pe covorul roșu de la BAFTA, despre momentul intrării lui Kate Middleton: "Nu respiră același aer ca noi ceilalți"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Anterior, fosta gazdă a House of Style de la MTV le-a dezvăluit fanilor trucul ei haios pentru a-și menține părul uscat într-o zi ploioasă în California.

„Când plouă în Malibu, dar tot vrei să faci un jacuzzi fără să-ți ude părul! Mulțumesc @ziploc”, a scris Crawford pe Story.

Cindy are doi copii cu soțul ei, Rande Gerber. Un băiat de 23 de ani, Presley, și o fiică de 21 de ani. Kaia este deja un model celebru și se iubește cu unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood, Austin Butler.

Kaia Gerber și Cindy Crawford seamănă ca două picături de apă. Tânăra de 19 ani a îmbrăcat o ținută purtată de mama ei în 1994 / Getty Images

Crawford a mărturisit la începutul acestei luni, într-un interviu pentru InStyle, că a fost marcată în momentul în care a conștientizat că părul ei îmbătrânește comparativ cu cel al fiicei sale: „Mă uit la fiica mea și observ că părul ei este strălucitor și sănătos, ea are părul meu de acum ani de zile și îl vreau înapoi!” . 

„Toată lumea îți spune că pielea ta va îmbătrâni, dar nu și că părul tău va trece prin asta”, a adăugat ea. „Ne așteptăm cu toții să încărunțim, dar nu eram conștientă și că textura se va schimba atât de mult, că părul devine mult mai fragil, mai puțin voluminos și, practic, lipsit de strălucire.”

Cindy Crawford a împlinit 57 de ani pe 20 februarie și a sărbătorit alături de frumoasa ei familie.

Cindy Crawford și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu soțul și cei doi copii. Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.