Andreea Cristea
Actualitate

Andreea Cristea, la BAFTA 2023 / Foto: Profimedia

Singura româncă de pe covorul roșu de la BAFTA, despre momentul intrării lui Kate Middleton: "Nu respiră același aer ca noi ceilalți"

Românca Andreea Cristea trăiește la Londra și a devenit cunoscută ca influencer de modă în Regatul Unit. E invitată la multe evenimente din domeniu, inclusiv la Săptămânile Modei din multe orașe europene. Munca ei din online a adus-o, anul acesta, și pe covorul roșu de la premiile BAFTA, unde a participat și în trecut, și unde i-a văzut pe prințul și prințesa de Wales.

Andreea a avut ocazia să-i vadă pe viu pe prințul și prințesa de Wales, la BAFTA. Într-un interviu pentru Antena Stars, tânăra care a și făcut studii în industria fashion, a povestit: "Ea (Kate Middleton-n.r.) nu respiră același aer ca noi ceilalți. Are propriul ei covor roșu. Toată lumea e dată afară de pe covor și rămân doar ea cu William pentru 40 de minute. Covorul roșu durează în jur de două ore, următoarea oră este alocată familiei regale. Eu am avut 5 minute să fac poze. Fiecare celebritate are un timp limitat pe covor. Când toată lumea termină, intră câinii care miros explozibil, apoi vin Kate Middleton și William".

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

Kate Middleton, apariție răvășitoare la BAFTA 2023

Kate Middleton a fost vedeta serii la premiile BAFTA 2023. Aceasta a bifat o apariție diafană pe covorul roșu, dar a și fost, alături de soțul ei, protagonista unui moment rar de intimitate. 

După cum se poate vedea într-un clip de doar câteva secunde, cei doi au ajuns la Royal Festival Hall din Londra într-o dispoziție foarte bună, iar Kate Middleton și William au părut să schimbe câteva cuvinte. Apoi, ea l-a atins ușor pe posterior. A fost un moment rar de afecțiune în public pentru cuplul regal, care nu obișnuiește să afișeze asemenea gesturi de tandrețe și nici măcar nu se țin de mână în public. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dacă William a îmbrăcat un costum elegant, cu un sacou din catifea și papion, Kate a "reciclat" o rochie albă, vaporoasă, pe un umăr, pe care a purtat-o și în 2019, la același eveniment. De data aceasta, prințesa a asortat cu mănuși lungi, o poșetă plic și o pereche de cercei de 100 de lei.

Citește și: Starurile din lumea filmului, spectaculoase pe covorul roșu la premiile BAFTA, în ținute impresionante

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?