maine semne
Despre Tine

Acest semn din palma ta spune totul despre tine. Cum iti tradeaza personalitatea

In timp ce anumite linii pe care le gasim in palma spun lucruri despre iubire, viata sau bani, exista unele semne care iti pot descrie personalitatea. Stiai? Iata ce simboluri te pot trada:

Un romb

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Un romb pe palma mainii tale inseamna ca ai fost binecuvantata cu o personalitate protectoare, curajoasa si careia ii place sa ii faca pe altii sa se simta in siguranta. Instinctul tau de a avea grija de cei din jur implica si o latura brutala, care se activeaza atunci cand cineva apropiat este amenintat.

Un triunghi

Ai o personalitate care se poate adapta usor. Rotit pe oricare dintre cele trei laturi, un triunghi arata in acelasi mod. La fel si tu, pusa in diferite ipostaze, te mulezi perfect si faci fata cu brio provocarilor. Acest simbol inseamna ca esti o persoana calma si stabila. Calitatea ta cea mai importanta este capacitatea de a vedea lucrurile din mai multe perspective si totusi sa gasesti o esenta comuna.

Un trident

Esti indrazneata si foarte directa. Spui clar si apasat ceea ce gandesti. Asta inseamna ca te ingrijoreaza ca persoanele mai putin puternice nu pot privi dincolo de onestitatea "brutala" si pot interpreta gresit cuvintele tale. Alegerea este a ta: sa fii apreciata de catre cei puternici, ori sa fii urata de cei cu mintile inguste.

Un punct

Esti concentrata, hotarata si gata sa actionezi. Iti pui inima in joc atunci cand vine vorba de telurile tale. Mintea ta este instruita sa nu se abata de la calea stabilita, iar asta reflecta partea de neclintit a personalitatii tale.

O stea

Steaua din palma ta pare sa anunte un viitor stralucit. Te remarci usor in multime gratie talentului, dar este nevoie sa muncesti mult pentru a atinge culmile succesului.

O plasa

Daca ai o acest simbol in palma, esti creativa si unica. Ai o personalitate complexa si esti destul de complicata. Esti capabila sa depasesti dificultatiile care iti apar in drum si sa inveti din ele, ceea ce trezeste respectul celor din jur.

O cruce

Ai o personalitate analitica. Esti greu de multumit si rar gasesti ceva care sa corespunda standardelor tale. Nu iti plac oamenii superficiali si pretentiosi si faci tot posibilul pentru a-si pastra la distanta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?