legea atractiei
Despre Tine

Legea atractiei stipuleaza ca vibratiile asemanatoare se atrag. In fiecare secunda, lansam in Univers semnale despre vibratia si preferintele noastre, atat in mod constient, cat si inconstient. Atractia este o forta puternica care functioneaza in mai multe feluri, iar secretul acestei legi consta in ceva cunoscut drept "sincronicitate".

Cum sa folosesti legea atractiei si sincronicitatea pentru a atrage ceea ce iti doresti

Legea atractiei stipuleaza ca vibratiile asemanatoare se atrag. In fiecare secunda, lansam in Univers semnale despre vibratia si preferintele noastre, atat in mod constient, cat si inconstient. Atractia este o forta puternica care functioneaza in mai multe feluri, iar secretul acestei legi consta in ceva cunoscut drept "sincronicitate".

Psihologul elvetian Carl Jung a introdus acest concept in 1920, definindu-l drept "consecinte neobisnuite sau o aparitie improbabila a unor evenimente paralele".

Dar, de atunci, oamenii de stiinta au descoperit ca nu exista coincidente. Traim intr-o mare de energie in continua miscare. Fiecare obiect material este format din energie. De asemenea, gandurile, emotiile si dorintele sunt energie. Si dupa cum stii, energia nu poate fi creata sau distrusa. Este posibila doar schimbarea formei sale.

Ceea ce cunoastem drept "sincronicitate", nu este altceva decat un produs secundar natural si previzibil al atotputernicei legi a atractiei.

Daca arunci un balon cu apa de pe acoperis, nu trebuie sa ghicesti daca va cadea pe pamant sau va levita. Asta pentru ca intelegi legea gravitatiei.

De asemenea, atunci cand intelegi legea atractiei, nu vei mai fi niciodata suprinsa de sincronicitate. In schimb, iti vei da seama de faptul ca, la fel cum gravitatia determina caderea obiectelor, legea atractiei aduce energiile de acelasi fel intr-un loc.

Deci, cand un panou publicitar iti atrage atentia si ofera un indiciu asupra unei probleme pe care ai avut-o in vedere... asta este sincronicitate. Ai atras raspunsul pe care l-ai cautat. Sau atunci cand un prieten te suna sau iti scrie, la cateva ore dupa ce te-ai gandit la el. 

Cum functioneaza sincronicitatea

Cum functioneaza sincronicitatea? Este acelasi proces care sta la baza si orchestreaza fiecare act de creatie. Vibratia dorintei tale atrage in sine toate vibratiile care sunt in cooperare cu implinirea ei, ceea ce inseamna ca ceea ce iti doresti te atrage subconstient si pe tine insuti.

Ceea ce este menit sa ai, va intra in posesia ta. Si atunci cand vibratia pe care o oferi este in armonie cu rezultatul pe care il cauti, tu si acesta sunteti sortiti sa va "ciocniti", datorita legii atractiei si sincronicitatii evenimentelor din jurul vostru.

Singurul tau rol in aceasta ecuatie presupune sa nu te opui energiei dorintei tale. Gandeste-te la ceea ce vrei, mai degraba decat sa ai ganduri, asteptari sau credinte care o contrazic.

Dupa ce ai inceput sa recunosti evenimentele care se sincronizeaza in jurul tau, poti incepe sa le creezi in mod intentionat. Iata cum:

Fii atenta la modul in care viata iti raspunde. Usile se deschid? Rezultatele dorite vin usor? Oamenii si evenimentele pe care le intalnesti sunt placute sau din contra? Toate acestea nu sunt la intamplare. Nu sunt coincidente. Rezultatele pe care le realizezi in fiecare moment reprezinta raspunsul Universului la energia ta.

O modalitate buna de a regla frecventa energiilor pe care le transmiti este de a face bilantul a tot ceea ce apreciezi si a lucrurilor care merg bine in viata ta.

Nu uita, esti un "dispozitiv" care transmite si primeste energie. Experienta ta de viata este determinata de cum iti setezi prioritatile.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri