studiu ce femei prefera barbatii
Despre Tine

barbatii prefera femeile care au corpul lucrat la sala

Studiu: Femeile cu trup tonifiat, preferatele barbatilor. Domnilor nu le mai plac siluetele slabe

Frumusetea sta in ochii privitorului, dar se pare ca factorii de influenta, respectiv mass-media si retelele de socializare, au declansat o schimbare culturala enorma.

Daca pana nu demult barbatii preferau femeile slabe si erau atrasi de cele care au forme asemanatoare cu ale manechinelor ce defileaza pe podiumurile de moda, afla ca lucrurile s-au schimbat.

La Universitatea din Missouri-Kansas City a fost realizat un studiu la care au fost invitati 78 de subiecti carora li s-a cerut sa evalueze castigatorii concursului Miss SUA. Studentii au fost rugati sa studieze fotografiile femeilor care au fost incoronate in cadrul aceste competitii intre anii 1999 si 2013.

Acestea au fost evaluate in functie de musculatura, greutate si gradul de atractivitate.

Rezultatul cercetarii a aratat ca preferatele celor care au participat la studiu au fost femeile cu un corp tonifiat, nicidecum cele care aveau un trup foarte subtire.

Iar un al doilea studiu la care au participat 64 de studenti a intarit concluzia cercetarii anterioare. Elevii au primit fotografiile a 14 femei, care aveau acelasi grad de atractivitate, singura diferenta fiind masa musculara. Acestia au optat pentru femeile care aveau corpul mai lucrat.

Etichete: studiu , barbati , femei , cercetare , standarde

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri