meghan markle printul harry nastere
Divertisment

Meghan Markle si printul Harry se pregatesc sa devina pentru prima data parinti. Odata cu sosirea pe lume a bebelusului, ducesa va trebui sa se supuna unei serii de reguli in ceea ce priveste nasterea. Iata 10 lucruri pe care trebuie sa le cunosti:

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre venirea pe lume a copilului lui Meghan Markle si Printului Harry

Meghan Markle si Printul Harry se pregatesc sa devina pentru prima data parinti. Odata cu sosirea pe lume a bebelusului, ducesa va trebui sa se supuna unei serii de reguli in ceea ce priveste nasterea. Iata 10 lucruri pe care trebuie sa le cunosti:

  • Regina va fi prima persoana care va sti daca nasterea a avut loc. Conform Hello Magazine, cand s-a nascut Printul George, William a sunat-o pe bunica sa, regina Elisabeta, pe un telefon special pentru a-i da minunata veste. Proaspatul tatic a anuntat familia lui Kate, iar abia apoi s-a putut bucura de noua postura.
  • O declaratie oficiala va fi postata pe site-urile oficiale si va fi trimisa presei la scurt timp dupa nastere, iar familia regala se va folosi de contul oficiat de Twitter pentru a anunta marirea familiei.
  • Un mesaj in care se confirma nasterea va fi plasat pe un sevalet in fata bulevardului Buckingham Palace. Acesta va avea antetul Palatului Buckingham si va fi semnat de medicii care o ingrijesc pe Meghan. Anuntul va contine informatii despre bebelus: sexul, ora nasterii si o scurta urare pentru cei doi.
  • Numele nu va fi anuntat decat la cateva zile dupa nastere. Numele Printului George a fost dezvaluit la doua zile dupa ce a venit pe nume, la fel s-a intamplat si in cazul lui Charlotte. Numele lui Louis a fost publicat pe Twitter, la 4 zile dupa nastere, si se pare ca numele noului bebelus regal va fi anuntat pe aceeasi platforma.
  • Copilul lui Harry si Meghan va avea trei sau patru nume. De exemplu, numele mijlociu al Printesei Charlotte sunt Elizabeth si Diana. Regina trebuie sa aprobe numele copiilor regali care o pot preceda la tron.
  • Majestatea sa a declarat in 2012 ca toti copiii lui William si Kate vor fi cunoscuti ca printi sau printese, dar in prezent nu exista aceeasi regula pentru copiii lui Harry. Asta inseamna ca bebelusul nu poate sa detina un titlu regal. Daca li s-ar oferi titluri, Harry si Meghan le-ar putea refuza, asa cum a facut printesa Anne pentru Zara Tindall si Peter Phillips.
  • Venirea pe lume a unui copil regal este marcata in mod traditional cu focuri de arme trase de King's Troop Royal Horse Artillery.
  • Pentru toate cele trei nasteri ale ducesei de Cambridge, medicii au fost aceiasi: obstreticianul Guy Thorpe-Beeston si ginecologul Alan Farthing. In cazul lui Markle nu se cunoaste numele doctorului.
  • La botez, bebelusul regal va purta o tinuta realizata dintr-o dantela de Honiton si din satin alb, un model purtat de fiecare bebelus regal din monarhia britanica incepand cu 1841.
  • Copilul ar putea avea intre 4 si 7 nasi. Desi nu se stie cati nasi va avea, printul Charles are 7, printul Louis are 6, pe cand Charlotte are 5 nasi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?