printul charles camilla parker bowles
Divertisment

15 ani de la casatoria Printului Charles cu Ducesa Camilla. Ce inel unic i-a oferit si de ce exista atat de putine detalii despre el

Printul Charles si Camilla Parker Bowles au inceput o relatie la inceputul anilor '70. Cand mostenitorul tronului britanic s-a introlat in armata, Camilla s-a casatorit cu fostul ei sot, Andrew, ea fiind respinsa de Monarhie ca potentiala partenera a lui Charles pentru ca nu provenea dintr-o familie suficient de nobila.

In 1981, dupa doar cateva intalniri, Printul a cerut-o in casatorie pe Lady Diana Spencer, insa nu a putut sa-i ramana fidel si a trait o aventura extraconjugala cu fosta lui iubita, Camilla, cu toate ca amandoi erau casatoriti.

Camilla si Andrew au ajuns sa divorteze, la fel ca Diana si Charles. Chiar si asa, a durat o vreme ca publicul sa o accepte pe fosta amanta, chiar daca Regina i-a dat binecuvantarea sa. In cele din urma, Charles si Camilla s-au casatorit pe 9 aprilie 2005.

Din cauza scandalului din jurul relatiei lor, se stiu foarte putine detalii despre logodna celor doi, iar majoritatea fanilor regali nu pot descrie nici acum inelul de logodna pe care Printul l-a oferit actualei lui sotii inainte de a se casatori.

Multi nici nu stiu ce bijuterie extraordinara a ales Charles pentru partenera sa si nici ce semnificatie are pentru Familia Regala.

Inelul purtat de Camilla este o creatie uimitoare cu diamante si smaralde, care a apartinut candva Reginei Elisabeta, bunica sa. Piesa este una dintre cele mai valoroase din colectia regala, iar specialistii estimeaza ca valoarea ei se ridica la 288.000 de dolari.

Camilla poarta inelul si astazi, alaturi de verigheta simpla, din aur traditional galez, pe care a pus-o in ziua nuntii.

Inelul de logodna al regretatei Printese Diana, cu care Printul William a cerut-o in casatorie pe Kate, nu facea parte din colectia regala. Diana a vazut piesa din safir, diamante si aur alb intr-un catalog Garrard, iar Charles a achizitionat-o pentru ea.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri