printesa diana printul harry
Divertisment

22 de ani de la moartea Printesei Diana. Cum o onoreaza fiii ei, Printii William si Harry

31 august 1997 va ramane pentru totdeauna o zi trista in istoria regala britanica. In urma cu douazeci si doi de ani, Printesa Diana a murit in spital dupa ce a suferit leziuni in urma unui accident fatal de masina, in Paris.

Chiar daca tragedia a avut loc in urma cu mai bine de doua decenii, pierderea Dianei poate fi resimtita si astazi, in special de cei doi fii pe care i-a lasat in urma - Printul William si Printul Harry.

Desi relatia dintre familiile celor doi, Cambridge si Sussex, este una complicata, Harry si William vor trece peste certuri pentru a onora memoria regretatei lor mame, asa cum fac in fiecare an. Potrivit unei surse regale, in fiecare an cei doi isi petrec ziua impreuna, vorbind despre momentele minunate pe care le-au trait alaturi de mama lor.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

"Vorbesc despre felul in care Diana ii facea sa rada, despre excursiile la schi si iesirile in Parcul Thorpe, despre efortul pe care il depunea de fiecare data de ziua lor de nastere...", a spus sursa. Kate Middleton, Meghan Markle si copiii li se vor "alatura spre finalul zilei".

In cea mai mare parte, William si Harry vor retrai cele mai frumoase momente pe care le-au impartasit cu mama lor. In plus, pentru a onora amintirea Dianei, ei vor discuta despre modalitatile prin care pot duce mai departe eforturile caritabile incepute de Printesa in timpul vietii.

"Ei discuta despre organizatiile Dianei si despre ideile pentru a duce mai departe eforturile ei", a adaugat sursa. "Vor sa-i ajute pe altii si sa fie un model pentru cei mai putin norocosi."

Foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri