FWRO
Divertisment

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 29/10/2019 Queen Elizabeth II, during a reception to celebrate the work of The Queen Elizabeth Diamond Jubilee Trust at Buckingham Palace, London. *** No UK Rights Until 28 Days from Picture Shot Date ***

7 alimente pe care Regina Elisabeta le mănâncă zilnic. Dieta care a ajutat-o să fie sănătoasă până la 95 de ani

În cei 95 de ani de viata, Regina Elisabeta a deprins câteva obiceiuri alimentare interesante. Îi place să mănânce cereale la micul dejun în fiecare dimineață. De asemenea, iubește atât de mult tortul cu ciocolată încât fostul bucătar al mamei sale a conceput o rețetă doar pentru evenimentele speciale din viața ei.

Obiceiurile alimentare ale suveranei Marii Britanii nu sunt atât de decadente pe cât ne-am putea imagina. Iată ce îi place să mănânce în fiecare zi, potrivit corespondenților regali.

  • Ceai

Regina Elisabeta a II-a iubește să-și înceapă dimineața cu o ceașcă fierbinte de ceai proaspăt preparat, Earl Grey sau Darjeeling, cu un strop de lapte și fără zahăr. Ceaiul vine însoțit de câțiva biscuiți, pe care îi servește înainte de a se așeza la masă pentru a lua micul dejun.

  • Cereale
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Regina preferă un mic dejun normal și mănâncă un bol de cereale. Brandul ei preferat este Special K.

  • Omletă

Uneori, când nu are poftă de cereale, solicită bucătarului "oua-jumări". Crede că cele cu coaja brună au o aromă mai bună decât ouăle albe. Uneori, ea le completează cu somon afumatcși trufe, însă acestea din urmă apar pe masă doar la ocazii speciale.

  • Căpșune

Regina Elisabeta a II-a nu a devenit cea mai longevivă suverană a Marii Britanii mâncând fast-food! Dimpotrivă, îi plac produsele proaspete și fructele și legumele din grădinile reședințelor sale. La Castelul Balmoral, unde își petrece vacanța de vară din Scoția, se cultivă tufe de zmeură, coacăze și căpșuni, iar la castelul Sandringham are o livadă de mere.

Fructele ei preferate sunt căpșunele de la Castelul Balmoral și piersicile din serele de la Castelul Windsor, potrivit Telegraph.

  • Sandvișuri

Regina cere întotdeauna cel puțin două feluri de sandwich-uri la ceaiul de după-amiază. Are o selecție vastă din care să aleagă: castraveți cu somon afumat, ou cu maioneză, șuncă și muștar sau ton. Pâinea este iîtotdeauna fie din grâu integral, fie albă, feliată subțire și tăiată în formă de triunghi, cu coaja înlăturată.

  • Fursceuri cu jeleu de zmeură

Tot la ceaiul de la ora cinci ea preferă fursecurile pe care le mânca în copilărie - bănuții cu jeleu de zmeură în mijloc. Chiar și în urmă cu zeci de ani, când se juca împreună cu sora ei, prințesa Margareta, solicita bucătarului același desert.

  • Pește
     
    Când cinează singură, Majestății Sale îi place să aleagă alimente simple și ușoare: o farfurie cu pește și legume la grătar. Îi place garnitura cu spanac sau dovlecei, pe care îi alege de multe ori și pentru masa de prânz.

"Este foarte disciplinată. Ar putea mânca orice îi poftește inima, dar este strictă, iar această dieta o ajută să se mențină atât de bine și atât de sănătoasă."

Foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri