Daredevil
Divertisment

Daredevil, (DAREDEVIL) USA 2003, Regie: Mark Steven Johnson, JENNIFER GARNER, BEN AFFLECK, Key: Blinder, blind, Image: 379652894, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie., Model Release: no, Credit line: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

7 filme de acțiune pe care le poți urmări în luna martie. Nu trebuie să le ratezi

Luna martie îți aduce numeroase filme de acțiune, de care te poți bucura alături de prieteni sau familie. Dacă vrei să urmăresti filme și seriale pe telefon sau tabletă, descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primești acces la serviciul de streaming.

Daredevil - luni, 2 martie, la ora 22, în secțiunea TV1000, aici

Avocatul Murdock (Ben Affleck) nu poate vedea, însă celelalte simțuri ale sale sunt mult mai dezvoltate decât cele ale omului obișnuit. În timpul zilei, Murdock apără cetățenii în sala de judecată, însă noaptea devine un super-erou ce curăță străzile de răufăcători. Când Daredevil e acuzat pe nedrept de moartea unui afacerist, Elektra (Jennifer Garner) începe să îl vâneze, iar conflictul dintre ei e exploatat de cel mai mare mafiot din oraș, Kingpin.

Infernul din zgârie-nori (Skyscraper) - miercuri, 3 martie, la ora 20:00, în secțiunea Film Now, aici

Supervedeta Dwayne Johnson interpretează rolul fostului agent FBI și veteran de război Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici. Astăzi, el e consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni în China se trezește implicat într-un incendiu infernal, chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze. E o înscenare pusă la punct de forțe necunoscute pe care trebuie să le descopere și învingă, timp în care să își salveze și familia - captivă în incendiul din zgârie-nori.

Cod roșu la Londra (London Has Fallen) - duminică, 8 martie, la ora 20:00, în secțiunea Film Now, aici

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În continuarea succesului de box-office Cod roșu la Casă Albă, acțiunea este acum plasată la Londra, unde premierul britanic moare în circumstanțe misterioase. La funeralii participă lideri din toată lumea occidentală. Dar, cel mai păzit eveniment din lume se transformă încă o dată într-un complot menit să-i ucidă pe cei mai importanți oameni ai lumii.

Glass - Vineri, 20 martie, la ora 21:45, în secțiunea Film Now, aici

David Dunn (Bruce Willis) este justițiar pe străzile Philadelphiei, cu un pas înaintea legii. Dar puterile sale speciale îl aduc alături de Bestie (James McAvoy) - supraomul psihotic cu 23 de personalități distincte. De aici, nu mai este decât un pas până la întâlnirea cu misteriosul Elijah Price (Samuel L. Jackson), mintea criminală ce se dovedește a fi păpușarul celor doi.

Pacific Rim 2: Revolta (Pacific Rim: Uprising) - sâmbătă, 21 martie, la ora 22:05, în secțiunea Film Now, aici

Se acutizează conflictul planetar dintre extratereștrii gigantici Kaiju și supermașinile Jaeger, construite de oameni pentru a-i învinge. Jake Pentecost (John Boyega), fiul celui care și-a dat viața pentru a salva lumea, și-a abandonat pregătirea de pilot de Jaeger și a luat-o pe căi greșite. Acesta primește o ultimă șansă atunci când Kaiju lansează un atac și mai puternic. Împreună cu sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), trebuie să pornească o revoltă globală alături de o nouă generație de piloți.

Băieții răi 2 (Bad Boys 2) - duminică, 22 martie, la ora 22:00, în secțiunea Film Now, aici

Martin Lawrence și Will Smith revin cu un nou film de acțiune marca "Băieți Răi". Mike și Marcus, detectivi la brigada Narcotice, sunt cooptați într-un grup operativ care să oprească traficul ilegal de ecstasy din Miami. Fără să știe, descoperă o conspirație ce implică un baron al drogurilor gata să omoare pe oricine îi stă în cale. Iar misiunea se complică și mai mult atunci când sora lui Marcus este luată prizonieră.

Dispărută fără urmă (Gone Baby Gone) - luni, 30 martie, la ora 22, în secțiunea TV1000, aici

Filmul reprezintă debutul regizoral al lui Ben Affleck. Atunci când o fetiță de 4 ani dispare într-unul din cele mai periculoase cartiere din Boston, mătușa sa îi convinge pe detectivii Kenzie (Casey Affleck) și Gennaro (Michelle Monaghan) să preia cazul, în ciuda reținerilor acestora. Însă acesta se dovedește mult mai complex și periculos decât se așteptau și, în scurt timp, nu doar parteneriatul dintre ei e în pericol, ci chiar și viețile lor.

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri