CMT Music Awards, Show, Austin, Texas, USA - 07 Apr 2024
Divertisment

Jane Seymour CMT Music Awards 2024. Profimedia

73 de ani doar în buletin. Jane Seymour, în rochie scurtă și cizme cowboy, la gala CMT 2024. Atitudine și un tonus de invidiat

Jane Seymour a arătat incredibil pe scenă, la gala Country Music Television Awards 2024, unde a prezentat un trofeu, duminică, în Austin, Texas.

Actrița în vârstă de 73 de ani a demonstrat că moda e atitudine, într-o rochie neagră, cu corset din paiete și decolteu adânc, scurtă în parte din față și cu trenă din dantelă pe spate, la care a asortat o pereche de cizme de cowboy.

Jane și-a purtat părul lung desfăcut și a optat pentru un machiaj luminos. 

Jane Seymour, despre noua dragoste găsită la 72 de ani, după patru divorțuri: “Copiii noștri ne-au adus împreună”

Jane Seymour, despre vârstă și Hollywood: „Viața continuă și nu cred că există o dată limită pentru femei decât dacă ele o aleg”

Seymour a vorbit recent despre cum este percepută înaintarea în vârstă la Hollywood, la premiera comediei romantice „Irish Wish”.

„Viața continuă și nu cred că există o dată limită pentru femei decât dacă ele o aleg”, a spus actrița din „Somewhere in Time”. 

Jane a dezvăluit că este adesea întrebată dacă nu ar prefera să dea timpul înapoi și să se întoarcă în anii tinereții.

„Mulți oameni zic: 'Nu ți-ai dori să fii mai tânără?' și le spun amuzată că nu, pentru că am avut o viață atât de bogată și mi-am făcut atât de mulți prieteni și am trăit atât de multe experiențe extraordinare”, a mărturisit ea. „Viața mea este foarte plină acum și sper că sunt mai înțeleaptă”.

jane seymour (3)
Jane Seymour. CMT Music Awards 2024. Profimedia

Jane Seymour: „Lumea este împotriva îmbătrânirii. O privim și spunem: 'Oh, nu, iată un rid, Dumnezeule! Trebuie să scap de el!'”

Nu este prima dată când „Dr. Quinn” critică discriminarea femeilor din cauza vârstei. Toamna trecută, ea a declarat că a îmbrățișat cu seninătate vârsta de 70 de ani și că speră să dispară tabuul din jurul îmbătrânirii și ideea că atunci când o femeie ajunge la 50 de ani este „inutilă”.

Într-un interviu acordat revistei Hello!, ea a explicat: „Lumea este împotriva îmbătrânirii. Urâm îmbătrânirea. O privim și spunem: 'Oh, nu, iată un rid, Dumnezeule!. Trebuie să scap de el. Părul este grizonat. Nu! Înspăimântător!'. În timp ce poți privi toată situația altfel și poți spune: 'Acum am timp să fac lucruri pe care îmi doresc cu adevărat să le fac. Poate că acum pot deveni persoana care vreau cu adevărat să fiu'”.

„Menopauza este un subiect tabu, nimeni nu vrea să vorbească despre îmbătrânire, mai ales femeile, pentru că fac tot ce pot pentru a arăta cu 20 sau 30 de ani mai tinere. Așa că ultimul lucru pe care-l doresc este să vorbească despre asta și a existat întotdeauna mentalitatea aceasta, că atunci când împlinești 50 de ani, nu mai faci copii, așa că ești cam inutilă. Ești pusă la zid, ai terminat”.

Jane Seymour
Jane Seymour, 1978 / Foto: Profimedia

Jane a afirmat și că evită operațiile estetice în favoarea „îmbunătățirilor temporare”, deoarece își dorește un chip natural și expresiv în meseria ei de actriță.

„Prefer o îmbunătățire temporară, mai degrabă decât una permanentă. Dacă am nevoie de gene, le lipesc. Dacă am nevoie de mai mult păr, îmi pun câteva extensii. Pentru că sunt actriță, uneori mi se cere să joc personaje mai tinere, dar în același timp și unele mai bătrâne, așa că îmi păstrez fața mobilă. De aceea nu fac lucrurile pe care multe persoane ajung să le facă, pentru că sunt o pânză goală. Sunt actriță”, a mărturisit ea. 

„Vreau să pot cânta fiecare emoție care există... altfel ar fi ca și cum ai avea un instrument cu coarde și ai scoate câteva dintre ele sau le-ai amorți”.

Etichete: jane seymour

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri