Rebecca Romijn
Divertisment

A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei ale anilor '90. Cum arată și ce face acum Rebecca Romijn

A fost una dintre cele mai faimoase blonde ale anilor '90, iar aspectul ei fizic a recomandat-o pentru roluri emblematice, precum cel al lui Mystique în "X-Men". Cu o personalitate magnetică, dar și o frumusețe ieșită din comun, Rebecca Romijn a făcut tranziția de la model la actriță în anii '90.

După o apariție memorabilă în sitcom-ul NBC "Just Shoot Me", ea s-a făcut remarcată în comedia "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me" (1999) și și-a transformat micile roluri într-o carieră de film cu drepturi depline.

Cine este Rebecca Romijn și cum a devenit celebră

Născută pe 6 noiembrie 1972, Romijn provine dintr-o familie de olandezi. În primul an de facultate, după ce s-a plictisit de muzică, a luat legătura cu o agenție de modelling pariziană și a aterizat în scurt timp pe coperta franceză a revistei Elle.

Progesiv, a început să semneze contracte cu companii importante de cosmetice și haine, devenind imaginea Victoria's Secret și pozând pentru Sports Illustrated.

Cu toate acestea, în 1996, Rebecca a decis că vrea să facă următorul pas în carieră și, cu sprijinul iubitului ei de atunci, John Stamos (cu care s-a și căsătorit în 1998), a început să joace în filme și seriale.

Rolul lui Mystique, cel mai cunoscut din cariera Rebeccăi

Poate cel mai cunoscut rol al său este cel al mutantei Mystique din filmele originale X-Men (2000), pentru care Rebecca a negociat intens.

Conștientă că nu va avea prea multe replici, ea a cerut să primească mai mulți bani pe cuvânt decât oricare alt membru al distribuției (inclusiv Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry și Hugh Jackman).

Cu ce se ocupă Rebecca Romijn acum

În 2019, ea s-a alăturat distribuției "Star Trek: Discovery", jucând rolul Number One, primul ofițer al USS Enterprise. De asemenea, Romijn își împrumută vocea pentru personajul animat Lois Lane în cel mai recent film DC Universe, o adaptare "The Death of Superman".

Dincolo de proiectele din lumea modei și filmului, Rebecca a fondat la începutul acestui an o linie de bijuterii cu sediul în Los Angeles, Charlie Dolly.

Rebecca este căsătorită din 2007 cu Jerry O'Connel, pe care l-a cunoscut după divorțul de primul soț, John Stamos. Are două fiice, pe gemenele Dolly și Charlie.

Iată o galerie foto cu unele dintre cele mai spectaculoase apariții ale Rebeccăi:

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri