"The Last Face" Photocall - The 69th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

A fost desemnată “cea mai sexy femeie în viață”, dar nu a mai avut un iubit de 5 ani. Motivul pentru care Charlize Theron e singură

Este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, iar în urmă cu câțiva ani a fost chiar desemnată “cea mai sexy femeie în viață”.

La 45 de ani, Charlize Theron este la fel de frumoasă ca întotdeauna și cu siguranță nu duce lipsa de pretendenți. În ciuda faptului că s-a zvonit că a avut mai mulți iubiți în ultimii, chiar și pe Brad Pitt, actrița a făcut lumină în ceea ce privește viața ei sentimentală.

Invitată în emisiunea lui Drew Barrymore, Charlize Theron a insistat că nu a avut niciun iubit de la Sean Penn până în ziua de azi.

“Nu am mai ieșit cu nimeni de cinci ani”, a spus vedeta, care a mărturisit însă că e deschisă la propuneri, atunci când prietene ale ei îi sugerează un potențial partener. Deși nu exclude ideea unei viitoare relații, spune că un partener ar trebui să aibă ceva extrem de … special ca să fie eligibil. “Nu vă gândiți la prostii, e vorba de ceva special care să mă facă să îl accept în viața mea care este foarte bună în momentul ăsta. Nu accept nimic mai prejos. Vă spun sincer, nu mă simt singură”, a spus actrița.

Charlize Theron spune că îi ocupă destul de mult timp preocupările de mamă: aceasta are doi copii, în vârstă de 9 și 5 ani. “E foarte mult de muncă, dar chiar și după o zi epuizantă, când mă pun în pat, nu mi-aș dori că lucrurile să fi fost diferite”, a mărturisit Charlize Theron.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri