josh duhamel fergie
Divertisment

Supranumit cel mai frumos copil de la Hollywood, Axl e combinatia perfecta dintre Fergie si Josh Duhamel: FOTO

De la primele imagini in care Fergie a aparut alaturi de Axl, presa mondena l-a indragit pe micut si l-a tarnsformat intr-o mini-vedeta. Jurnalistii l-au supranumit chiar "cel mai frumos copil de la Hollywood"!

Parintii lui celebri l-au avut la patru ani dupa ce s-au casatorit. Fergie l-a nascut prin cezariana, intr-un salon VIP pe care l-a folosit si Kim Kardashian cand a devenit mama.

Axl s-a nascut pe 29 august 2013, a trait in Los Angeles, ii place sportul si participa frecvent alaturi de parintii lui la evenimente de specialitate.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Copilul lui Fergie si al lui Josh Duhamel a mostenit tot ce era mai frumos de la parintii lui: blond, cu ochi albastri, el atrage atentia oriunde ar merge alaturi de fosta solista a trupei The Black Eyed Peas si actorului din "Transformers".

La 6 ani, pustiul isi imparte timpul intre Fergie si Josh, care, cu toate ca s-au despartit in 2017, au decis sa-l creasca impreuna si sa lase problemele deoparte de dragul lui.

Intr-un interviu mai vechi, cantareata povestea ca baietelul ei "canta si danseaza prin casa. Se joaca de-a super-eroul, construieste fortarete... Este mereu in miscare! Invatam impreuna prin jocuri, are o imaginatie bogata si sunt foarte mandra de el. I-am deschis un cont cu bani pentru facultate daca va dori sa studieze."

Tatal lui a specificat ca Axl imprumuta din pasiunile amandurora, el iubind muzica hip-hop, dar dorind sa mearga si la ore de baseball: "E grozav ca avem lucruri in comun."

Mai multe imagini cu Axl Duhamel sunt in galeria foto de mai jos:

Foto: Getty & Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri