Mercy For Animals Presents Hidden Heroes Gala 2018 - Arrivals
Divertisment

Sursa foto: GETTY IMAGES

A fost una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din anii 2000. Cum a fost surprinsă Alicia Silverstone de paparazzi

Am admirat-o pe Alicia Silverstone în clipurile celor de la Aerosmith, iar apoi am savurat comediile romantice în care a jucat în anii 2000. În ultima perioadă însă, actrița iese mai mult în evidență cu declarațiile controversate pe care le face.

A stranit o mulțime de reacții din partea fanilor, nu tocmai pozitive, când a spus că face baie în cadă împreună cu fiul ei de nouă ani. În 2012, pe același băiețel a declarat că îl hrănește cu mâncare pe care o mestecă ea mai întâi. Acum, în timpul pandemiei de coronavirus, vedeta militează pentru o dietă vegană… pe care o țin chiar și cățeii ei.

Alicia Silverstone a fost surprinsă la plimbare alături de cățeii ei… vegetarieni, cu un look nu tocmai de Hollywood. Îmbrăcată lejer, cu părul nevopsit, actrița nu poartă mască, deși în zona Los Angeles este obligatorie în orice spațiu public.

*EXCLUSIVE* Alicia Silverstone is makeup-free and stunning as she walks her dogs in the Hollywood Hills

„De ce ne temem că putem muri de virusul SARsCoV2, dar nu de moartea provocata de alegeri alimentare proaste? Numărul deceselor cauzate de cancer și boli cardiovasculare este uluitor ", a scris Silverstone.

„În timpul acestei pandemii, toată lumea spune, cu atâta sinceritate, că se află în carantină și poartă măști pentru a proteja vulnerabilii și, totuși, această promisiune pare uitată când friptura de seară, burgerul sau milkshake-ul sunt puse pe masă.
Cum putem face oamenii să aibă grijă de ei înșiși și de ceilalți și să facem acest lucru tot timpul, astfel încât dezastrele și bolile să fie reduse la minimum?” – este mesajul transmis de actrița.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?