Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei
Divertisment

Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei / Profimedia Images

A înlocuit diamantele și perlele cu bijuterii ieftine. Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei

Kate Middleton, soția prințului William, este în centrul atenției de câteva săptămâni. După ce a participat la premiera filmului ”No Time To Die”, aceasta a mai avut câteva apariții spectaculoase, iar acum a ieșit la iveală un detaliu inedit.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, a fost fotografiată zilele trecute, în Londra, purtând o maletă din cașmir, semnată Ralph Lauren și o fustă midi, de la Christopher Kane, în valoare de aproape 1.000 de dolari.

Citește și: Kate Middleton, încă o apariție răvășitoare pe covorul roșu. Ducesa de Cambridge a arătat perfect într-o rochie lungă

Ea a ales, însă, să-și accesorizeze ținuta cu pantofi nude, de la Ralph Lauren, al căror preț se ridică la 675 de dolari, o geantă de aproape 400 de dolari și niște cercei ieftini, de doar 15 dolari.

Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei

Fără să stea pe gânduri, ducesa de Cambridge a înlocuit cerceii cu diamante ori perle, pe care cu siguranță îi are în cutia cu bijuterii, cu unii de 15 dolari (aproximativ 60 de lei), pe care i-a achiziționat de pe un site care livrează în toată lumea.

Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei

Potrivit reprezentanților portalului, odată cu apariția ducesei de Sussex, bijuteriile în valoare de 14,50 dolari s-au vândut rapid, stocul fiind aproape epuizat.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, încrezătoare că ducesa de Cambridge îi va prelua responsabilitățile: ”E neînfricată!”

 

Nu este pentru prima dată când Kate Middleton promovează produse mass market. La începutul lunii octombrie, soția prințului William a vizitat University College London’s Centre for Longitudinal Studies, ocazie cu care a ales să poarte o rochie mass market, în valoare de doar 16 lire sterline.

Regina Elisabeta a II-a, încrezătoare că ducesa de Cambridge îi va prelua responsabilitățile

Potrivit US Magazine, regina Elisabeta a II-a este încrezătoare în faptul că ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a prelua responsabilitățile ei într-o zi.

”De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit reginei Elisabeta că poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație foarte frumoasă.”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia pentru US Weekly.

Citește și: Dezvăluirile făcute de prințul Harry, taxate dur. Regina Elisabeta, profund supărată după ce nepotul ei și-a criticat rudele

 

”Elisabeta este încrezătoare în faptul că soția lui William va fi o regină grozavă.”, a mai adăugat sursa repectivă.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a intrat în familia regală britanică atunci când s-a căsătorit cu prințul William, în aprilie 2011. Aceasta a avut nevoie de zece ani pentru a o cuceri pe regina Elisabeta a II-a.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri