"Just Go With It" New York Premiere - Outside Arrivals
Divertisment

(Photo by Jemal Countess/Getty Images)

A trăit ani de zile în umbra Angelinei Jolie, însă acum strălucește: Jennifer Aniston, apariție spectaculoasă la 51 de ani

De când a fost părăsită de Brad Pitt pentru Angelina Jolie, Jennifer Aniston a trăit ani la rând în umbra celei despre care se spunea că este “cea mai frumoasă femeie de la Hollywood”. Dar în ultima vreme, prima soție a lui Brad Pitt a început să strălucească mai tare ca cea de-a doua. Angelina s-a dedicat mai mult copiilor și acțiunilor caritabile, nemaipunând mare preț pe felul în care arată.

În schimb, Jennifer Aniston, la 51 de ani, pare mai preocupată ca oricând să arate bine. Mai ales că este din nou singură.

Actrița face senzație pe internet cu cel mai nou pictorial. Aniston este noua imagine a unui brand care comercializează produse pe bază de colagen, pentru care a realizat o ședință foto. Vedeta își etalează corpul sculptat într-o pereche de colanți și un top cu vedere la abdomen.

Anul trecut, antrenorul personal al lui Jennifer Aniston, a dezvăluit care este dieta acesteia, precizând că actrița consumă multe grăsimi sănătoase. “Ador avocado, uleiul de cocos, somonul și uleiul de pește”, spunea Aniston în Women’s Health.

VEZI SI: Brad Pitt a descărcat ore în sir alimente dintr-un camion și le-a împărțit nevoiașilor! Nimeni nu a știut cine e

Desi nu are planuri imediate să-și ia adio de la Hollywood, mărturisește că i-ar plăcea să înceapă o carieră în designul interior, dacă va părăsi vreodată industria entertainmentului. „Îmi place mult. Sunt în locul meu fericit. Chiar este un loc fericit pentru mine”.

 

TE-AR PUTEA INTERESA SI: 

CELE MAI BUNE FILME ALE ANULUI 2020. LISTA CU PRODUCȚIILE PE CARE NU TREBUIE SĂ LE RATEZI

FILME DE CRĂCIUN PENTRU COPII. CELE MAI FRUMOASE PELICULE PE CARE SĂ LE VEZI ALĂTURI DE CEI MICI

CELE MAI FRUMOASE FILME DE ANIMAȚIE ALE TUTUROR TIMPURILOR. DESENE ANIMATE CARE ÎI VOR FERMECA PE CEI MICI

TOP 10 SERIALE DE URMĂRIT IN 2020: CELE MAI BUNE PRODUCȚII ALE MOMENTULUI

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri