Această Această tânără seamănă izbitor cu Meghan Markle seamănă izbitor cu Meghan Markle
Divertisment

Această tânără seamănă izbitor cu Meghan Markle

Această tânără seamănă izbitor cu Meghan Markle: „Oamenii mă strigă pe stradă și îmi cumpără băuturi când ies în oraș”

Meghan Markle este una dintre cele mai cunoscute personalități din lume. Actrița americană era deja cunoscută pentru rolul său din „Suits”, însă de când s-a căsătorit cu prințul Harry, aceasta a devenit faimoasă în întreaga lume. 

Astfel, având o față atât de cunoscută, este greu să nu observăm când o altă persoană are trăsături asemănătoare. O tânără din Marea Britanie a devenit virală pe TikTok după ce internauții i-au spus că seamănă extrem de mult cu ducesa de Sussex. 

Citește și: Kate Middleton și-a găsit sosia în Australia. Asemănarea dintre pictorița Brittany Dixon și ducesă i-a lăsat fără cuvinte pe internauți

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Sidney Beckles, în vârstă de 21 de ani, a povestit într-un videoclip pe rețeaua de socializare că asemănarea cu Meghan Markle i-a adus atât avantaje, cât și dezavantaje. Aceasta susține că primește băuturi gratis atunci când merge în oraș, iar lume o oprește pe stradă pentru a-i face complimente. Deși are o mulțime de beneficii, Sidney susține că primește și o mulțime de comentarii răutăcioase în mediul online și este deranjată de faptul că nu este tratată ca o persoană obișnuită, ci ca cineva gata să facă tot timpul divertisment pentru public. 

„Unii oameni mă urască doar pentru că o urăsc pe ea. Multă ură este îndreptată asupra lui Meghan, dar eu primesc comentariile. În general, oamenii îmi spun lucruri de bine, însă sunt mulți care își varsă nervii pe mine”, a povestit Sidney Beckles.  

@sidney.vb I’m really rinsing this look alike thing now🥴 #fyp #lookalike #meghanmarkle ♬ Streets - Doja Cat

Tânăra, care lucrează într-un bar în Anglia, a început să fie recunoscută drept sosia lui Meghan după ce actrița s-a căsătorit cu prințul Harry. Sidney nu crede că seamănă atât de mult cu ducesa de Sussex, ci doar că are câteva trăsături asemănătoare, în special zâmbetul. 

Citește și: Sosia lui Meghan Markle, îngrijorată după interviul acordat de fosta actriță: ”Oamenii mă folosesc pentru a se răzbuna. E dureros!”

La videoclipurile pe care aceasta le postează, Sidney primește o mulțime de comentarii în care i se spune că arată ca Meghan: „Ești adoptată?”/ „Ești sigură că nu ai fost schimbată la naștere? Gemeni absoluți”. 

„Mi se pare un compliment uriaș să mi se spună că semăn cu ea. Este o femeie uimitoare. Nu știu cum este ca persoană, fiindcă nu am cunoscut-o niciodată, însă pare o persoană bună”, a mai spus Sidney.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri