Notebook
Divertisment

Actrita care a refuzat rolul din "The Notebook" din cauza scenei intime. Cui i-a fost propus rolul initial

In biografia ei proaspat lansata, Jessica Simpson dezvaluie ca i s-a oferit rolul pe care Rachel McAdams l-a jucat in "The Notebook", dar ca l-a refuzat din cauza scenei intime.

"Stiam exact despre ce este filmul pentru ca citisem scenariul, dar nu am putut sa accept pentru ca producatorii au insistat ca nu vor sa elimine scena de sex din poveste", scrie cantareata in "Open Book".

Ea a subliniat ca ar fi fost un vis implinit sa joace alaturi de Ryan Gosling, de care fusese indragostita in anii '90, cand au participat impreuna la preselectia pentru "Mickey Mouse Club". Cu toate acestea, convingerile religioase au impeidicat-o sa dea curs propunerii primite.

Jessica Simpson a povestit ca a vazut "The Notebook" pentru prima data in 2005, in avion, la scurt timp dupa ce presa a dezvaluit ca urma sa divorteze de fostul sot, Nick Lachey: "Va dati seama? Ma uitam la cel mai romantic film din lume si tocmai imi parasisem sotul. Nu-mi doream decat sa pot sa traiesc si eu o dragoste ca aceea", incheie Jessica in biografia sa.

Cine este Jessica Simpson si cum a devenit celebra

La fel de cunoscuta si apreciata ca Britney Spears si Christina Aguilera, Jessica Simpson s-a transformat la scurt timp de la lansarea pe piata intr-un adevarat idol al generatiei ei. Pe langa muzica lansata pe piata americana, artista a fost protagonista propriului reality-show si a unui divort cu surle si trambite de cantaretul Nick Lachey.

Dupa relatii ulterioare mediatizate cu Billy Corgan, Tony Romo, Marcus Schenkenberg, John Mayer, Dane Cook, Adam Levine, Jensen Ackles si Johnny Knoxville, Jessica s-a maritat cu Eric Johnson, jucator de fotbal american, alaturi de care are trei copii.

Cu toate ca a debutat in showbiz prin prisma carierei ei muzicale, Simpson a devenit imaginea mai multor branduri din SUA, ba chiar si-a deschis o afacere cu haine care a avut profit de miliarde de dolari in ultimii ani.

Desi este una dintre cele mai de succes artiste de la Hollywood, ea nu s-a remarcat prin afirmatiile publice inteligente. Una dintre cele mai ridiculizate replici ale sale este: "E peste sau pui? Stiu ca e ton, dar pe cutie scrie Chicken of the Sea (n.r: Puiul marii)"

"Chicken of the Sea" este o companie din SUA care vinde peste si produse pe baza de peste, dar se pare ca aceasta informatie i-a provocat confuzie Jessicai. Cu alta ocazie, cantareata a mai intrebat daca buffalo chicken (n.r: aripioare picante de pui) sunt facute din carne de bivol (n.r: buffalo insemnand bivol in engleza, dar in acest caz indicand o tehnica de prepararea a carnii de pui prin care aceasta devine foarte picanta).

Momentele au fost surprinse pe camere in cadrul reality show-ului ei.

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri