Michelle Obama conferinta
Divertisment

Michelle Obama / Getty Images

Actrita care o va juca pe Michelle Obama intr-un serial despre Primele Doamne ale Americii

A castigat Oscarul pentru Cea mai bun actrita in rol secundar pentru "Fences", iar urmatorul ei rol e o noua provocare. Viola Davis, in varsta de 54 de ani, urmeaza sa se transforme in Prima Doamna Michelle Obama, in seria First Ladies.

Potrivit Variety, cei de la Showtime lucreaza momentan la trei episoade de cate o ora, care vor surprinde viata personala si politica Primelor Doamne din istoria americana.

Primul sezon se va axa pe Eleanor Roosevelt, Betty Ford si Michelle Obama, sotiile lui Franklin D. Roosevelt, Gerald Ford si Barack Obama.

Viola Davis a confirmat ca se va transforma in Michelle Obama, cariera de pana acum recomandand-o sa intre intr-un rol atat de important.

Dupa ce a castigat un premiu Oscar, un premiu Emmy si doua premii Tony, Davis a devenit prima actrita de culoare care a obtinut Triple Crown of Acting. Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume in 2012 si 2017, iar momentan poate fi urmarita in serialul "Hpw to get away with murder", care a ajuns la ultimul sezon.

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri