brad pitt jennifer aniston
Divertisment

Adevăratul motiv pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat. Dezvăluirea, făcută chiar de Courteney Cox

Cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston, Courteney Cox, spune că Brad Pitt a făcut o mărturisire uimitoare în ultimele luni ale căsniciei cu actrița din Friends.

Când Jennifer Aniston și Brad Pitt au anunțat că se despart, în ianuarie 2005, amândoi au respins varianta potrivit căreia Angelina Jolie l-ar fi cucerit cu totul pe starul din Legendele Toamnei. 

"Pentru cei care cred astfel de lucruri, am vrea să explicăm faptul că motivul pentru care am ales să ne separăm nu are legătură cu niciuna dintre speculațiile care s-au făcut în ultima vreme", au spus Brad și Jen, într-o declaratie comună, referindu-se la zvonurile potrivit cărora  actorul s-ar fi apropiat foarte mult de colega din „Mr and Mrs Smith”.

Potrivit declarațiilor făcute la acea vreme de prietenii lor, problemele începuseră de un an, iar motivul real al divorțului ar fi fost programul foarte aglomerat al celor doi, devenind aproape imposibil să-și păstreze intimitatea.

S-a scris în acei ani despre presiunea constantă de a fi cuplul perfect, când de fapt ei erau doar un soț și o soție, într-o relație cu suișuri și coborâșuri, ca în mai orice mariaj.

O sursa declara pentru People: „Treptat s-au pierdut ca indivizi. Și în ciuda stilului de viață în care aveau tot ce își puteau dori, nu erau fericiți. Își pierduseră acel sentiment de sine”.

La un moment dat, un prieten comun al celor doi a susținut că Brad a fost cel care nu-și dorea copii, și nu Jen, așa cum circulau informații atunci.

Iar când Jen era prinsă în stresul și emoțiile finalului Friends în 2004, Brad care filma la vremea respectivă pentru Mr and Mrs Smith nu a fost acolo pentru ea. Nici măcar nu a apărut la filmarile ultimului episod.

Ultimul cuvât se pare că l-a avut Brad care "a dorit să-și dea seama cine este cu adevărat " ca bărbat singur, în ciuda faptului că Aniston  dorea să rămână în această căsnicie.

Recunoscând că a vrut ca Brad să rămână si să-și rezolve problemele împreună, Jen a declarat pentru Vanity Fair: „Este complicat... Suntem doi oameni care evoluăm continuu si vine o vreme când aceste schimbări se bat cap în cap. Există toata aceste trepte ale evoluției, și când nu mai crești împreună cu partenerul încep să apară problemele”.

Prietena cea mai bună a lui Jennifer, Courteney Cox, avea să dezvăluie mai târziu picătura care a umplut paharul. 

În ciuda faptului că Brad a negat aventura cu Angelina, potrivit lui Courteney, el și-ar fi avertizat soția cu privire la sentimentele intense pentru starul din Lara Croft.

"Nu cred că el a început o relație fizic, dar cred că era atras de ea”, a declarat Cox pentru Vanity Fair, după ce a mers alături de Brad si Jen într-una dintre ultimele lor vacanțe îmrpeună în Anguilla. Ea a continuat: „Exista o chimie și a fost sincer cu Jen despre asta.De cele mia multe ori, când oamenii se simt atrași de alte persoane, ei nu spun. Măcar el a fost sincer. A fost o atracție cu care el a luptat o perioadă de timp”.

La scurt timp după ce Brad și Jen s-au despărțit, actorul a fost fotografiat pe plajă în Kenya cu Angelina si fiul ei Maddox, confirmând temerile lui Aniston.

Iar câteva luni mai târziu, Angelina anunța că așteaptă primul lor copil. 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri