Charlene este soția prințului Albert de Monaco
Divertisment

Charlene este soția prințului Albert de Monaco / Foto: Profimedia

Adevăratul motiv pentru care Charlene de Monaco a ales să nu fie alături de soțul ei la aniversarea a zece ani de căsnicie

Prințesa Charlene de Monaco se află în continuare în Africa de Sud, de mai bine de trei luni de zile, iar acum, după ce a ratat aniversarea a zece ani de căsnicie, au apărut noi informații privind motivele pentru care aceasta ar fi ales să nu se întoarcă acasă.

La câteva săptămâni de când au apărut informații potrivit cărora prințesa Charlene s-ar fi ales cu o infecție ORL, motiv pentru care nu a putut călători spre casă, au apărut noi detalii despre motivele care ar fi determinat-o să ia o asemenea decizie. Mai exact, potrivit Page Six, se pare că aceasta ar evita să se întâlnească cu prințul Albert de Monaco, pe fondul zvonurilor de infidelitate.

Citește și: Charlene de Monaco are probleme de sănătate și este blocată în Africa de Sud. Nu poate sărbători 10 ani de căsnicie alături de soțul ei

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Charlene de Monaco și prințul Albert au împlinit săptămâna trecută zece ani de relație, însă au fost despărțiți de mii de kilometri, aceasta fiind blocată în Africa de Sud. Curtea regală a anunțat că aceasta a contractat o infecție severă a urechii, nasului și gâtului în luna mai, ceea ce înseamnă că nu va mai putea călători înapoi în Regat pentru a 10-a aniversare de nuntă.

Totuși, potrivit unor surse, se pare că aceasta l-ar evita pe soțul ei, după ce au apărut noi zvonuri privind infidelitatea acestuia. În urmă cu câteva luni, prințul Albert ar fi devenit tatăl unui copil ilegitim, care ar fi al treilea.

De asemenea, anul trecut, în decembrie, o femeie din Brazilia a susținut că prințul Albert este tatăl fiicei ei în vârstă de 15 ani, care ar fi fost concepută în timp ce acesta și Charlene se întâlneau.

Citește și: Cea mai nonconformistă prințesă! Charlene de Monaco, în trening și cu părul ras în timpul unei expediții în Africa

La scurt timp după apariția acestor zvonuri, prințesa Charlene a șocat o lume întreagă după ce și-a ras părul într-o parte.

Prințul Albert și Charlene s-au căsătorit în urmă cu zece ani

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, primele declarații după ce și-a ras părul într-o parte: ”Mă așteptam să fiu criticată. A fost decizia mea!

Prințul Albert s-a căsătorit cu fosta înotătoare sud africană Charlene Wittstock la 1 iulie 2011. Anunțul logodnei a avut loc la 23 iunie 2010. Ei au fost văzuți împreună de la 10 februarie 2006 când au deschis ceremonia Jocurilor Olimpice de la Torino. Căsătoria civilă din 1 iulie 2011 a fost urmată de o căsătorie religioasă la 2 iulie.

În toată această perioadă, liniştea mariajului lor a fost tulburată de zvonuri conform cărora Albert, mare crai în tinereţe, ar fi înşelat-o pe frumoasa sud-africană. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri