The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 - UK Premiere
Divertisment

Photo by Ian Gavan/Getty Images

Adevăratul motiv pentru care Kristen Stewart și Robert Pattinson s-au despărțit. Actrița din Twilight a rupt tăcerea: ”Eram ridicoli!”

Vremurile în care Kristen Stewart și Robert Pattison formau un cuplu adorat de milioane de adolescenți au apus. Acum, actrița din Twilight are o relație cu o femeie și a făcut mărturisiri despre presiunea pe care o resimțea atunci când se iubea cu Rob.

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format un cuplu în Twilight și s-au iubit timp de patru ani și în viața reală. Acum, actrița a recunoscut că a existat un motiv pentru care și-a ținut povestea departe de ochii curioșilor, dar și de ce nu voia să fie fotografiată cu el.

Despre Kristen Stewart s-a spus mereu că ar fi interesată de femei, însă actrița, în vârstă de 30 de ani, a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Robert Pattinson. Ea a mărturisit acum, însă că e destul de bătrână ca să înțeleagă presiunea pe care o simțea când era numită ”lesbiană” la doar 21 de ani.

”Prima dată când m-am întâlnit cu o fată, am fost întrebată dacă sunt lesbiană. Și am fost uimită. Mi-am spus ”Doamne, am doar 21 de ani”. Am simțit că poate erau un lucru care i-ar fi rănit pe oamenii din jurul meu.”, a mărturisit tânăra, potrivit Mirror.

”Nu mi-era rușine să recunosc că sunt lesbiană, dar nu am vrut să mă prezint publicului în acest fel.”, a mărturisit ea.

În ceea ce privește relația cu Robert Pattinson, actrița recunoaște că a existat un motiv pentru care a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Fetite-vedeta care s-au transformat in femei incantatoare. Cum s-au metamorfozat sub ochii fanilor

”A fost o perioadă în care am încercat să fiu precaută. Chiar și în relațiile mele anterioare, am făcut tot ce mi-a putut ca să nu fiu fotografiată. Am vrut ca acele lucruri să fie ale mele, să le țin pentru mine.”, a precizat Kristen.

Iar șirul mărturisirilor nu s-a oprit aici. ”Când mă întâlneam cu un bărbat aveam tendința să ascund totul despre mine. Consideram că eram prea banală, așa că nu mi-a plăcut. Ne transformasem în niște personaje din cărți cu benzi desenate. Eram ridicoli. Am considerat că e momentul să merg mai departe.”, a mai precizat ea.

Kristen și Robert s-au despărțit inițial în 2012, după ce au apărut fotografii cu ea sărutându-se cu regizorul filmului "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders, care atunci era căsătorit. Apoi, după acest scandal uriaș, Kristen și Robert au decis să mai dea o șansă relației lor. Ruptura s-a produs însă definitiv în 2013.

Acum, ea se întâlnește cu o femeie pe nume Dylan Meyer. Cele două au fost surprinse împreună în august 2019, la o lună de zile de când Kristen încheiase relația cu modelul Stella Maxwell.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri