george si charlotte
Divertisment

Adevarul a iesit la iveala. Cand l-au cunoscut, de fapt, Printul George si Printesa Charlotte pe verisorul lor, Archie

Potrivit publicatiilor mondene internationale, Printul George, 6, Printesa Charlotte, 4 si Printul Louis, 15 luni - nu si-au intalnit varul, pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor, pana la jocul de polo de acum cateva saptamani.

Asta ar insemna ca cei trei copii ai ducesei Kate Middleton si printului William nu s-au intalnit cu fiul ducesei Meghan Markle si printului Harry decat la doua luni dupa nasterea sa.

"Ce a fost cu adevarat interesant la meciul de polo a fost faptul ca Charlotte si George l-au intalnit pe Archie. A durat doua luni pana sa il vada asa ca evenimentul a fost unul special", a declarat corespondentul regal Emily Andrews.

Meciul de polo a avut loc pe 10 iulie in Wokingham, Anglia, iar Archie s-a nascut pe 6 mai 2019.

meghan markle archie
La cateva zile dupa botez, micutul Archie si mama sa, Meghan Markle, au mers la un meci de polo pe iarba la care lua parte activ Printul Harry / Foto: Profimedia

Nu se stie inca de ce au ales adultii sa lase sa treaca atat de mult timp pentru a le face cunostinta verisorilor intre ei, insa imaginile surprinse la meciul de polo arata ca fiii si fiica lui William si Kate s-au bucurat sa-l vada pe baietelul lui Meghan si Harry.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri