brian austin green megan fox
Divertisment

Brian Austin Green și Megan Fox / Foto: Profimedia

Adevarul despre despartirea dintre Megan Fox si Brian Austin Green. L-a inselat sau nu actrita pe sot?

Brian Austin Green a vorbit in podcast-ul sau despre decizia lui si a actritei Megan Fox de a se desparti dupa 10 ani de casatorie.

In timpul episodului intitulat "Context", starul de 46 de ani a vorbit despre relatia sa cu Megan si implicarea rapperului Machine Gun Kelly in toata povestea. Infidelitatea nu a fost motivul pentru care Brian Austin Green si Megan Fox s-au despartit, sustine sotul actritei.

"Nu l-am intalnit niciodata, dar Megan si cu mine am vorbit despre el si suntem prieteni in acest moment", a spus Brian.

"Din ce mi-a povestit, este un tip chiar dragut, sincer. Am incredere in judecata ei. Intotdeauna a gandit lucrurile asa cum trebuie", a mai spus Brian Austin Green, pe care romanii si-l amintesc, probabil, din serialul "Melrose Place".

Barbatul a tinut sa precizeze ca Megan nu l-a inselat cu rapperul Machine Gun Kelly, alaturi de care Fox a fost pozata recent si in videoclipul caruia apare.

"Nu vreau ca oamenii sa creada ca ei sunt personajele negative si eu victima pentru ca nu este asa", a continuat Brian. "Tensiunile nu sunt un lucru nou pentru noi. Sunt o noutate pentru presa si cei din exterior, dar nu pentru noi", a incheiat Brian, care a specificat ca o va iubi mereu pe Megan si ca nu exclude o impacare cu aceasta.

Megan Fox Brian Austin Green
Brian Austin Green și Megan Fox / Foto: Profimedia

Megan Fox si Brian Austin Green, o relatie tumultuoasa

"Cel mai fotogenic cuplu de la Hollywood" - asa cum i-a poreclit presa - a mai trecut, intr-adevar, printr-o situatie similara in urma cu numai cativa ani.

La vremea respectiva, in vara lui 2015, actrita care hipnotizeaza prin frumusetea ei a anuntat ca se desparte de Brian Austin Green, starul care facea furori in randul doamnelor si domnisoarelor in anii '90. Ulterior, Megan Fox s-a razgandit, ba chiar a ramas insarcinata pentru a treia oara cu Brian.

Desi Megan Fox sustinea ca nu s-a vindecat emotional dupa toate obstacolele pe care le-a avut de depasit in timpul casniciei, ea a fost dispusa sa lupte pentru relatia sa: "E mai mult un proces de recuperare a sentimentelor. Trebuie să punem niste bucati la loc", spunea ea.

Pentru a face acest lucru, Megan si Brian au mers in Hawaii, locul in care s-au casatorit in anul 2010. Paparazzii i-au surprins tinandu-se de mana si relaxandu-se in Kailua-Kona.

Cinci mai tarziu, cei doi au decis din nou sa se desparta, "cel putin pentru o vreme".

Mai multe imagini cu Megan Fox si Brian Austin Green sunt in galeria foto de mai jos:

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri