The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Divertisment

Catherine, prințesa de Wales. Getty Images

Adevărul despre fotografia controversată făcută publică de Palatul Kensington. Ce au descoperit câțiva experți la o analiză minuțioasă

Fotografia dată publicității de la Palatul Kensington, în încercarea de a pune capăt speculațiilor cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton, a stârnit numeroase controverse, iar acum experți în fotografie și detectivi amatori au analizat poza, identificând mai multe greșeli.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, le-a cerut scuze oamenilor și a recunoscut că a editat fotografia, imediat după ce mai multe agenții au retras poza, pentru că încalcă standardele lor, fiind prea editată.

La o privire mai atentă, jurnaliștii de la Daily Mail au identificat nu mai puțin de 16 probleme în cazul fotografiei în care apar prințesa de Wales și cei trei copii ai ei - prinții George și Louise, de zece și cinci ani, precum și prințesa Charlotte, de opt ani.

Astfel, în imaginea respectivă au fost identificate mai multe erori de editare, printre care estomparea din dreptul părului lui Kate Middleton, fermoarul lipsă de la puloverul ei, punctele difuze de pe fusta prințesei Charlotte sau de la mâneca ei.

Citește și: Kate Middleton, primele declarații după fotografia controversată: ”Îmi pare rău pentru orice confuzie!” Spune că a editat-o singură

De asemenea, aceștia sunt de părere că genunchiul prințesei Charlotte pare blurat, dar și că părul ei se termină într-un mod ciudat ori că modelul de pe mâneca puloverului prințului Louis este distorsionat. Ei au mai subliniat, de asemenea, că treapta aflată în spatele prințului Louis pare distorsionată în raport cu podeaua.

De cealaltă parte, jurnaliștii de la Sky News au analizat metadatele fișerului imaginii, afirmând că au descoperit dovezi că a fost folosit Photoshop. Aceștia au declarat că imaginea a fost salvată de două ori în Photoshop pe un Apple Mac - prima dată vineri seară, la 9:54 și a doua oară sâmbătă dimineață, la 9:39. Aceleași informații au fost confirmate și de BBC.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Kate Middleton și Meghan Markle. Gestul care a trădat-o pe prințesă: „A fost un eveniment tensionat”

Totodată, conform sursei citate, imaginea ar fi fost realizată la Adelaide Cottage, unde locuiesc prințul și prințesa de Wales, cu o cameră Canon 5D Mark IV și obiectiv Canon 50mm.

Prințesa de Wales a recunoscut că a editat poza

După ce marile agenții de presă, precum Reuters și Associated Press, au eliminat imaginea din bibliotecile lor, invocând manipularea digitală, Kate a recunoscut că ea însăși a modificat imaginea.

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!”

"Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea", a scris ea într-o declarație împărtășită luni pe conturile de socializare ale Palatului Kensington.

Kate Middleton, criticată de apropiați de-ai ducilor de Sussex

Kate Middleton a fost „taxată” pentru controversele stârnite după fotografia publicată de Palatul Kensington pentru a marca Ziua Internațională a Femeii. „Meghan nu ar fi făcut niciodată o asemenea greșeală”, au spus surse apropiate acesteia, potrivit Page Six.

Conform acestora, Meghan Markle și prințul Harry „ar fi fost anihilați” imediat dacă ar fi îndrăznit să editeze în secret o fotografie în Photoshop, pe care să o facă publică apoi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Middleton, primele declarații după fotografia controversată: ”Îmi pare rău pentru orice confuzie!” Spune că a editat-o singură

Declarațiile vin la scurt timp după ce prințesa de Wales a făcut publică o fotografie în care apare alături de copii ei, aceasta fiind considerată prima imagine după operația abdominală suferită în luna ianuarie. Câteva ore mai târziu, însă, imaginea a fost retrasă de marile agenții, care au considerat că nu respectă standardele lor, fiind prea editată.

Luni, prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru fotografie, explicând că ea a fost cea care a editat-o: „Ca mulți alți fotografi amatori, uneori experimentez și editarea. Îmi pare rău pentru orice confuzie creată”, a fost mesajul transmis pe Instagram.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Kate Middleton și Meghan Markle. Gestul care a trădat-o pe prințesă: „A fost un eveniment tensionat”

„Dacă Harry și Meghan ar fi făcut așa ceva, ei ar fi fost anihilați”, au declarat surse apropiate ducelui de Sussex.

„Regulile nu sunt aceleași pentru ambele cupluri. Meghan Markle nu ar fi făcut o asemenea greșeală niciodată. Are ochi ageri și atenție la detalii”, a mai declarat sursa respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri