jennifer lopez și ben affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

Adevărul despre momentul tensionat dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce a auzit o femeie care a stat lângă actor

Imaginile cu momentul tensionat dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, de la premiile Grammy, au făcut înconjurul lumii, însă acum o femeie susține că a stat lângă ei la eveniment și lucrurile au fost complet diferite.

Cunoscută pe Twitter sub numele de Almostanna, femeia susține că Jennifer Lopez l-a informat pe Ben Affleck că expresiile sale faciale au devenit virale pe rețelele sociale și s-au amuzat pe tema asta.

Într-un videoclip postat pe TikTok, aceasta a susținut că artista a stat pe telefon în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy și a văzut imaginile virale cu soțul ei, pe care i le-a și arătat, cei doi amuzându-se.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha :) I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

Ba mai mult, aceasta a declarat că, în ciuda faptului că Ben nu și-a schimbat expresiile faciale după ce J.Lo i-a atras atenția, aceștia s-au ținut de mână în permanență.

”Am stat chiar lângă Ben Affleck la premiile Grammy. Eu și prietenul meu Jack am fost chiar acolo”, și-a început ea șirul mărturisirilor.

Citește și: Lui Jennifer Lopez îi priește viața de femeie căsătorită. E tot mai îndrăgostită de Ben Affleck: "E de vis, e un drăguț”

”Am stat acolo ceva timp și a fost locul meu preferat, căci în fața mea era Beyonce. Nu am știut despre acel meme cu Ben Affleck,  dar apoi am înțeles. Nu am vorbit cu el, nu părea fericit și n-am vrut să-l deranjez spunându-i că ”Good Will Hunting este unul dintre filmele mele preferate”. Am fost, însă, norocoasă să stau lângă ei. Au fost simpatici, Jennifer Lopez i-a arătat telefonul și i-a spus ”Dragule, uite ce poză circulă cu tine”, iar el a reacționat: ”O, Doamne”, de parcă ar fi știut că felul în care se poartă e un meme”, a spus tânăra.

Citește și: Jennifer Lopez, la 53 de ani ca o tânără de 30 de ani. Actrița, seducătoare într-o ținută nonconformistă

”Au fost foarte drăguți, se țineau de mână în permanență. Nu știu cum să descriu, dar așa sunt ei, nu e ceva ce se va termina cu un divorț”, a mai spus aceasta în videoclipul postat pe rețelele sociale.

Ce i-ar fi spus Jennifer Lopez lui Ben Affleck

În timpul unui moment muzical, J.Lo s-a mișcat energic, dar soțul ei părea de-a dreptul plictisit. Mai mult, când lângă ei s-a așezat Trevor Noah, prezentatorul galei, cântăreața nu și-a dat seama că era filmată și i-a făcut câteva reproșuri lui Ben. Curioșii au descifrat rapid ce i-a spus diva, cu oarecare tensiune în voce, actorului cu care s-a căsătorit acum jumătate de an.

jennifer lopez și ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

Conform celor de la Daily Mail, care au apelat la un specialist care citește pe buze, artista de 53 de ani i-a sugerat lui Ben să depună puțin efort pentru a părea mai dornic să fie la eveniment: "Oprește-te! Încearcă să pari mai prietenos și mai motivat!". Sfaturile sau reproșurile partenerei lui au fost luate ca atare de Ben, care a răspuns simplu: "Aș putea", în timp ce s-a încruntat și și-a aranjat subtil costumul și postura.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri