Boris Johnson- Service of thanksgiving for the Queen
Divertisment

Regina consoartă Camilla și regele Charles. Profimedia

Adevărul despre obiceiurile regelui Charles. De ce alege să stea treaz până la patru dimineața: „E foarte implicat”

Despre obiceiurile familiei regale britanice s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar regele Charles a fost și el în centrul atenției. Acum, însă, au ieșit la iveală detalii despre rutina lui, dar și despre motivul pentru care acesta stă treaz până la 4 dimineața.

Actrița Sophie Winkleman, care este căsătorită cu lordul Frederick Windsor, fiul vărului reginei Elisabeta a II-a, prințul Michael de Kent, a dezvăluit câteva dintre obiceiurile regelui Charles, în vârstă de 75 de ani.

Într-un interviu pentru Tatler, actrița din „Two and a Half Men”, în vârstă de 43 de ani, îl numește pe Charles „un prieten foarte drag”.

Citește și: Gluma făcută de prințul Louis, care arată cât de apropiat este de regele Charles. Mezinul prinților de Wales surprinde din nou

Am petrecut puțin timp cu el”, a mărturisit actrița, care a dezvăluit că regele Charles alege să stea până târziu în noapte pentru a scrie diferite scrisori, asigurându-se astfel că își îndeplinește toate angajamentele regale

”Îl vezi că muncește toată ziua, ia rapid cina, după care dispare până în jurul orei patru dimineața și scrie scrisori. Îi pasă foarte mult de lucruri, ține să fie bine realizate, găsește soluții geniale”, a mai spus ea, potrivit Page Six. 

De asemenea, actrița subliniat că este foarte bună prietenă cu toți membrii familiei regale, ea spunând că dincolo de camerele de vedere sunt „distractivi, deștepți și blânzi”.

Citește și: Gluma făcută de prințul Louis, care arată cât de apropiat este de regele Charles. Mezinul prinților de Wales surprinde din nou

Ce cadouri oferă regele Charles celor din staff-ul său

Grant Harrold, fostul lui majordom, a dezvăluit câteva dintre darurile neobișnuite pe care le-a primit de-a lungul anilor el și ceilalți angajați.

Regele Charles
Regele Charles / Profimedia Images

"O dată a lăsat o cutie de somon, iar într-un an am primit o râșniță de sare și piper învelită cu o panglică. Probabil primise un coș și, uneori, erau multe lucruri în el, așa că ne dădea și nouă câteva ceva", a povestit Harrold pentru Mirror.

Citește și: Cadoul pe care Regele Charles i l-a oferit prințului George. A costat 18.000 de lire sterline și are o valoare sentimentală imensă 

Grant Harrold a adăugat și că i se părea "atât de bizar" să primească astfel de cadouri, întrucât nu se aștepta ca Charles sau vreun alt membru al familiei să facă astfel de gesturi. "Arată că au și acea latură distractivă și practică".

Fostul majordom a spus și că Charles are obiceiul de a le oferi celor din jurul său și cadouri adevărate. "Cadourile reale erau lucruri precum cești de ceai, farfurioare sau pahare de whisky. Într-un an am primit un ulcior minunat de apă. Ceea ce se întâmpla de exemplu cu ceștile de ceai era că le primeai doi-trei ani la rând, pentru că era un set întreg de colecționat". Nu lipseau nici felicitările anuale.

felicitare de craciun 2023 regele charles
Felicitarea de Crăciun 2023 a regelui Charles și a reginei Camilla / Foto: Profimedia

Nu numai angajații familiei regale primesc cadouri năstrușnice în timpul sărbătorilor. Prințul Harry a dezvăluit în cartea lui, "Spare"/"Rezerva", că rudele sale au aceeași tradiție și când vine vorba de darurile pe care și le fac reciproc. Acesta și-a amintit că prințesa Margaret i-a oferit, la un moment dat, un pix înfășurat într-un mic pește de cauciuc, și că soția lui, Meghan Markle, i-a dat, în 2020, un ornament de brad care o înfățișa pe regina Elisabeta a II-a.

Etichete: regele charles

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri