printul william kate middleton michael middleton
Divertisment

Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și prințul William. Cum a părăsit-o la telefon cu doar câțiva ani înainte de căsătorie

Prințul William și ducesa Catherine formează astăzi unul dintre cele mai admirate cupluri din lume. Însă până la logodnă, lucrurile nu au fost doar lapte și miere între cei doi. 

Kate Middleton și prințul William s-au căsătorit în 2011, dar înainte de a face acest pas cei doi au trecut prin tot felul de încercări, relația dintre ei fiind una marcată de împăcări și despărțiri.

În noua sa carte „Battle of the Brothers”, Robert Lacey povestește cum în 2007 William s-a despărțit de Kate la telefon.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„În 11 aprilie, Kate s-a scuzat și a plecat dintr-o întâlnire la Jigsaw, magazinul de modă unde începuse să lucreze, pentru a vorbi cu William la telefon. A stat mai bine de o oră în biroul unde s-a retras ca să discute cu el. Când a ieșit de acolo, era singură, nu mai avea iubit”, se arată într-un fragment din volumul lui Lacey, citat de Daily Mail.

„William avea să găsească întâlnirile dificile la început, când un număr impresionant de tinere din cercul lui l-au refuzat. Acestea și-au dat seama unde era de fapt inima lui, chiar dacă prințul nu realiza încă acest lucru!”.

Autorul a continuat: „Brusc, fetele din Brazilia nu-i mai păreau atât de șarmante, iar prințului a început să-i lipsească familia  — ceea ce acum însemna familia Middleton. De mare ajutor i-au fost lui William la Sandhurst escapadele de vineri seara, la Bucklebury, unde se putea relaxa și primi afecțiunea mamei Carole și a drăgăstosului Michael, despre care se spune că i-a oferit o ureche mai bună pentru confidențe decât tatăl său, prințul Charles”.

„Ulterior, la zece săptămâni și jumătate de la acel telefon pe care l-a primit când se afla la Jigsaw, Kate a fost din nou văzută sărutându-se cu și William, cei doi dansând extrem de apropiați la o petrecere în Bovington, Dorset.”

Trei ani mai târziu, cei doi s-au logodit. Iar restul e basm.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri