meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Adevarul despre relatia lui Meghan Markle cu sora sa. De ce nu a venit la nunta cu Printul Harry

Meghan Markle si nunta Printului Harry din 2018 a tinut paginile multor publicatii din mai multe motive. Era momentul in care Markle devenea sotia omului pe care il iubeste si in acelasi timp printesa, dar nu totul era perfect. O mare parte din familia ei a fost absenta de la nunta, inclusiv tatal sau, cu care are o relatie tensionata, si sora ei vitrega, Samantha Grant.

De ani de zile, Samantha a vorbit despre Markle cu jurnalistii mondeni, si nu tot ce a spus a fost magulitor. Daca pe Meghan nu a afectat-o atat de tare ruptura dintre ea si sora ei, Grant a fost mai mult decat dornica sa isi expuna nemultumirile cu ducesa de Sussex.

Ce a stat, de fapt, la baza neintelegerii dintre cele doua surori? Se urasc una pe alta? De ce nu a fost prezenta Samantha la nunta surorii sale? Iata ce se stie, pana in acest moment, despre relatia dintre Meghan si Samantha:

Diferenta de varsta dintre surori este de 16 ani

Grant este cu 16 ani mai in varsta decat ducesa de Sussex. In ciuda diferentei mari de varsta, Samantha a spus ca a fost apropiata de sora sa cand erau mai mici. Ea spunea, intr-un interviu pentru Us Weekly, ca inca o vede pe "micuta mea Meg ca pe fetita pe care am tinut-o in poala, pe care am invatat-o sa mearga".

Grant a spus ca sora ei avea o porecla speciala pentru ea: "Ma numea Daff Duck pentru ca faceam zgomote ca ale lui Daffy Duck ca sa o fac sa rada. Mi-a spus asa pana am implinit 12 ani, atunci ma numea 'Babe'."

Samantha a fost model si actrita

Conform The List, Meghan nu este singurul membru al familiei Markle care a patruns in lumea actoriei. La fel ca sora ei mai mica, Grant a avut o cariera ca actrita si model, desi nu s-a bucurat de acelasi succes ca Markle.

Nu s-au mai vazut de peste 10 ani

Relatia lor a fost una rece, potrivit lui Grant. Ea a declarat pentru Daily Mail ca nici macar nu a aflat de relatia cu Harry de la sora sa.

Cele doua nu s-au mai vazut din 2008, cand Meghan a terminat facultatea. In ciuda instrainarii lor, ea a spus ca nu si-a catalogat familia drept una disfunctionala.

"Fiecare familie are probleme si provocari si trebuie sa se rulezi dupa ei. Cu tot respectul, regii au avut propriile lor persoane. Ei nu au avut vieti perfecte", a explicat ea.

Nu a primit invitatie la nunta

Markle nu i-a trimis o invitatie surorii sale la nunta sa, iar Grant sustine ca relatia lor tensionata nu era singurul motiv. Ea a explicat ca nu a fost la nunta lui Meghan cu producatorul Trevor Engelson pentru ca a avut loc pe plaja, iar ea a fost impiedicata sa participe de boala sa: scleroza multipla.

A criticat-o constant pe Meghan

Una dintre nemultumirile Samanthei este ca sora sa celebra nu l-a ajutat financiar pe tatal lor. De asemenea, ea si-a criticat sora in nenumarate randuri pe Twitter. A anuntat chiar ca va scrie o carte despre copilaria lui Meghan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri