120385712_813147556155535_2953782278386278256_n
Divertisment

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Motivul pentru care au ținut tot secret: ”Medicii nu-mi dădeau nicio șansă!”

Gina Pistol și Smiley, pe numele lui real Tiberiu Maria, au recunoscut, oficial, că vor deveni părinți. Sarcina a fost, însă, o surpriză, pentru că medicii nu-i dădeau șanse prezentatoarei să aibă un copil în mod natural.

Într-un clip postat pe Youtube, cei doi au vorbit despre modul în care au aflat că vor deveni părinți și au recunoscut că totul a fost o surpriză.

”Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural.”, a mărturisit Gina

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Gina Pistol și Smiley, care au o relație de trei ani, vor deveni părinți de fetiță. Cei doi nu au dezvăluit, însă, numele, dar au mărturisit că îi așteaptă mari schimbări, inclusiv în ceea ce privește organizarea casei.

”Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic, eu personal, încă procesez informația. Ușor, ușor, încep să realizez că vor apărea multe schimbări, că trebuie să fac schimbări prin casă.”, a mărturisit Smiley.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?