Meghan Markle/ Getty Images
Divertisment

Meghan Markle/ Getty Images

Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Meghan Markle a fost mereu în centrul atenției de când a devenit soția prințului Harry, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre trecutul ei. Mai exact, fostul ei iubit a făcut publice detalii inedite despre relația lor.

Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson, de care a divorțat în 2013. Cinci ani mai târziu, pe 19 mai 2018, ea se căsătorea cu prințul Harry. Acum, însă, la trei ani de la nunta lor, fostul ei iubit din adolescență, Joshua a vorbit despre relația lor.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Joshua Silverstein, un actor din Los Angeles, este cunoscut pentru aparițiile în ”Drop The Mic” și ”The Late Show cu James Corden”. În cadrul unei intervenții într-o emisiune, acesta a mărturisit că a cunoscut-o pe Meghan într-o tabără de vară, pe când aveau 13 ani, însă s-au despărțit înainte să înceapă liceul.

Joshua Silverstein a avut o relație cu Meghan Markle
SANTA MONICA, CA - JUNE 02: Joshua Silverstein attends the 'Media Done Responsibly Awards' held at the Annenberg Beach House on June 2, 2016 in Santa Monica, California. (Photo by Mark Davis/Getty Images for Media Done Responsibly Awards )

Chiar dacă relația lor nu a funcționat, Joshua și Meghan au rămas prieteni. Ba mai mult, bărbatul a păstrat mereu legătura cu mama ei, Doria Ragland.

Citește și: Prințul Harry i-a supărat și pe americani cu afirmațiile sale. "În curând nu va mai fi dorit nici acolo"

”Ea s-a apropiat de mine, cred că era o tânără foarte atractivă, avea încredere în ea. Le-a spus prietenilor că o place, eu le-am spus alor mei că o plac. Am devenit iubiți.”, și-a amintit bărbatul.

Acum, Joshua este căsătorit cu Cyntia și au împreună doi copii.

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsătorit religios, pe 19 mai 2018, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri