Westminster Abbey Field of Remembrance opening, London, UK - 07 Nov 2019
Divertisment

Adio, privilegii! Luxuri regale la care Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai avea acces din aprilie

Ducele si Ducesa de Sussex vor renunta la luxurile si privilegiile regale incepand cu luna aprilie. Printre altele, ei nu vor mai beneficia de o resedinta gratuita si nici nu vor mai avea acces la bijuteriile din colectia personala a Reginei.

Potrivit Insider, Meghan Markle si Printul Harry nu se vor mai putea bucura de intimitate la fel ca Printul William si Kate Middleton intrucat presa straina nu are acorduri cu Monarhia Britanica.

Acestea sunt doar cateva din dezavantajele care vor veni la pachet cu indepartarea de Familia Regala. Mai jos, alte minusuri pentru cuplul care renunta la rolul de membri seniori ai regalitatii:

1. Trebuie sa plateasca contribuabililor peste 3 milioane de dolari

Inainte ca Meghan si Harry sa se mute in Vila Frogmore, proprietatea a fost reconditionata cu 3 milioane de dolari. Cladirii i-au fost adaugate scari, seminee noi si o usa "plutitoare" din lemn, potrivit CNN.

Desi cuplul isi petrece acum tot timpul in Canada, Frogmore Cottage va ramane casa oficiala din Marea Britanie sub conditia inapoierii celor 3 milioane de dolari investiti in renovare.

2. Regina nu va mai plati pentru serviciile angajatilor lor

Personalul lui Harry si Meghan a fost concediat de la Vila Frogmore la scurt timp dupa ce a fost anuntata renuntarea lor la rolul de membri seniori al regalitatii. Initial, s-a scris ca cel putin doi angajati permanenti au fost mutati in alta parte a gospodariei regale, ulterior specificandu-se ca "niciun membru al personalului nu a fost concediat definitiv".

Daca vor reveni in tara, Meghan si Harry isi vor angaja si plati singuri angajatii.

3. Canada nu va acoperi cheltuielile aferente securitatii cuplului

Canada a platit pentru serviciile de protectie si securitate de cand ducii au ajuns in Vancouver si pana in prezent.

Recent, oficialii au anuntat ca intentioneaza sa inceteze sa plateasca serviciile de paza dupa ce Meghan si Harry nu vor mai fi membri ai Familiei Regale.

de ce meghan si harry vor sa plece din familia regala

4. Meghan nu va mai putea imprumuta bijuteriile Reginei

Kate Middleton imprumuta constant articole din colectia personala de bijuterii a Reginei. Potrivit Express, Meghan nu va beneficia de acelasi lux avand in vedere lipsa de proximitate si faptul ca nu va mai participa la evenimente regale.

5. Din un motiv similar, probabil ca nu va mai purta niciodata o tiara

Meghan a purtat tiara o singura data, in ziua nuntii sale cu Printul Harry. Desi atunci a devenit oficial printesa a Regatului Unit, nu va mai fi considerata una dupa renuntarea la titlu in favoarea unei vieti obisnuite.

Desi non-printesele pot purta tiare, ele pot face acest lucru doar la ocazii regale foarte specifice precum banchetele de stat si la alte evenimente black-tie.

6. Viitorii lor copii nu ar fi considerati "bebelusi regali" si nu vor primi titluri

Intrucat Harry si Meghan nu vor mai fi membri seniori ai Familiei Regale, nici copiii lor nu vor mai primi titluri si nici cadouri oficiale de la Palatul Buckingham.

7. Paparazzii vor avea frau liber pentru a-i fotografia

Potrivit Vanity Fair, ziarele britanice au un acord cu Monarhia potrivit caruia nu vor folosi fotografii de paparazzi ale membrilor familiei regale. Ducele si Ducesa de Sussex nu se vor mai bucura de protectia Palatului Buckingham incepand cu aprilie, intrucat Regina nu are influenta asupra presei internationale.

Pentru ca Printul Harry si Meghan s-au mutat in Canada, ei vor fi mai expusi pentru agentiile foto, reporterii si presa mondena. Pozele recent publicate cu Meghan si Arhcie in padure sunt doar un exemplu ca jurnalistii sunt pregatiti de "atac".

8. Harry si Meghan nu vor avea voie sa calatoreasca in lume si sa participe la turneele regale in numele Reginei

Cuplul a participant recent la un eveniment JPMorgan din Miami si, probabil, la Universitatea Stanford - ambele in calitate privata.

Excursii ca acestea nu vor mai fi efectuate in numele Reginei si nici nu vor mai fi finantate de aceasta. Ultimul lor turneu regal a fost o vizita in Africa de Sud desfasurata anul trecut, unde ei si Archie au petrecut 10 zile vizitand orasele si organizatiile de caritate din locatie.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri