adriana lima
Divertisment

Adriana Lima, in costum de baie pe sezlong. Cum si-a impresionat top modelul fanii

Adriana Lima sta in izolare in Miami, asa ca a profitat de ocazie si s-a bucurat de primele semne ale verii bronzandu-se pe un sezlong.

Adriana Lima, cel mai valoros Ingeras Victoria's Secret in 2017, s-a nascut si a crescut in Brazilia. Desi nu planuia sa devina model, ea s-a inscris impreuna cu o prietena, la 15 ani, intr-un concurs.

A obtinut locul doi si de-atunci totul e istorie. Averea sa actuala se ridica la suma de 85 de milioane de dolari, insa creste progresiv datorita popularitatii ei si a faptului ca este inca solicitata pentru defilari, campanii de promovare si pictoriale.

Cand nu lucreaza, Adriana petrece timp cu cele doua fetite ale sale si tine legatura cu fanii prin intermediul retelelor de socializare. Imaginile postate acolo sunt foarte bine primite de public, care o rasplateste cu aprecieri si multe comentarii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se mentine in forma Adriana Lima

Adriana Lima practica un sport dedicat barbatilor: ea face antrenamentele zilnice de box, care o ajuta sa-si construiasca masa musculara si sa-si pastreze greutatea.

Atipic pentru o femeie, boxul reprezinta pentru fostul Ingeras Victoria's Secret sportul care ii contureaza corpul si datorita caruia s-a intors pe catwalk la numai opt saptamani de la nasterea fetitei sale, in septembrie 2012.

La vremea respectiva, ea a facut cate un antrenament intensiv de sase ore pe zi, timp de cinci saptamani.

"Am descoperit boxul si sunt de parere ca este un sport minunat pentru corp, extraordinar pentru minte si solutia pentru a ajunge in cea mai buna forma fizica. Este intr-adevar o provocare, iar eu ador provocarile", a spus Adriana despre exercitiile ei preferate.

Pentru mai multe poze cu Adriana Lima, vezi galeria foto de mai jos:

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri