Aishwarya Rai
Divertisment

Aishwarya Rai / Getty Images

Aishwarya Rai, despre care se spune că este cea mai frumoasă femeie din lume, imagini rare pe internet. Cum arată fiica ei la 13 ani

Aishwarya Rai, indianca despre care se spune că are cei mai frumoși ochi din lume, a făcut publice imagini inedite pe rețelele sociale, iar fanii acesteia au fost încântați de cât de frumoasă este fiica ei, Aaradhya Bachchan.

Desemnată Miss World în urmă cu mai bine de 25 de ani, Aishwarya Rai continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar dacă are 48 de ani. Totodată, fiica ei îi moștenește frumusețea, iar dovadă sunt imaginile făcute publice pe rețelele sociale de Crăciun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile postate pe Instagram, Aishwarya Rai apare alături de fiica ei, lângă bradul de Crăciun. Amândouă sunt îmbrăcate în haine roșii, iar fostul model și-a completat ținuta cu un machiaj discret, pus în valoare de un ruj roșu. Totodată, fiica ei pare să-i semene perfect, singura diferență dintre cele două fiind bretonul pe care-l are micuța.

Citește și:  Fiica celei mai frumoase femei din lume se transformă într-o adolescenta superbă. Cum arată fata Aishwaryei Rai

Sunteți frumoase.”, ”Aveți un zâmbet superb!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginilor ce au adunat peste 540.000 de aprecieri.

Aishwarya Rai este căsătorită de aproape 14 ani

Aishwarya este căsătorită cu un celebru actor indian, pe nume Abhishek Bachchan. Cei doi s-au îndrăgostit în 2006, în timpul filmărilor pentru "Dhoom 2", iar în ianuarie 2007, cei doi s-au logodit. Trei luni mai târziu, ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la reședință mirelui din Mumbai.

Citește și: Vedete care au câștigat titluri de Miss. Cine sunt cele care au câștigat concursuri de frumusețe înainte să ajungă celebre

Cei doi sunt considerați un supercuplu de către indieni, echivalentul asiatic pentru Beyonce și Jay-Z. Împreună au o fetiță de 13 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?