alanis morisette (4)
Divertisment

Alanis Morissete, Profimedia

Alanis Morissette, schimbare totală de look. Solista a renunțat la pletele lungi și și-a vopsit părul într-o nuanță de blond platinat

Alanis Morissette făcea senzație în anii '90 cu piese precum "You Oughta Know", "Ironic" sau "All I Really Want", iar look-ul ei rebel, caracterizat prin pletele lungi și negre și haine închise la culoare, se potrivea vocii ușor răgușite.

Alanis Morissette in concert at Tutus, London, UK - 24 Jan 2002

De atunci, însă, lucrurile s-au schimbat destul pentru faimoasa cântăreață - s-a căsătorit, a devenit mamă, iar stilul vestimentar a suferit și el niște schimbări majore. Iar de curând, Alanis (47 de ani) a impresionat de-a dreptul când a renunțat la părul lung și brunet pentru o tunsoare scurtă, blondă.

Alanis Morissete

Citeşte şi: Drew Barrymore, adevărul despre relația cu fiicele ei: ”Niciodată nu voi fi prietena lor!”

Invitată în cadrul emisiunii Today, difuzată de NBC, solista a făcut senzație cu schimbarea radicală de look, în timp ce a interpetat piesa "Ironic". Aflată acum în rândul blondelor, Alanis pare cu totul o altă persoană, noua nuanță a părului venindu-i de minune, la fel și rujul roșu de pe buze.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Până și gazda emisiunii, Hoda Kob, a fost socată de noua înfățișare a lui Morissette, întrebând-o de cât timp are această culoare.

„Oh, nici nu știu, sunt post-partum, așa că au trecut câteva luni, habar n-am. Cred că toată lumea s-a jucat cu părul în timpul pandemiei, pentru că eram toți ușor izolați"

Citeşte şi: Christina Hendricks, despre perioada „Mad Men”: Toți voiau să mă întrebe despre mărimea sutienului

Deși arată complet schimbată, vocea i-a rămas la fel de bună ca atunci când lansa hit-ul său "Ironic", în 1996, care a ajuns să fie cel mai bine clasat single de pe Billboard Hot 100.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri