Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă
Divertisment

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă / Getty Images

Alex Rodriguez, din nou în centrul atenției. Fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă pe un iaht

Alex Rodriguez, fostul partener al lui Jennifer Lopez, este din nou în centrul atenției. După numeroase speculații privind o relație cu modelul Kathryne Padgett, acesta a fost fotografiat în ipostaze inedite alături de o femeie a cărei identitate nu se cunoaște.

Alex Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, a fost fotografiat pe un iaht în Miami Bay,  Florida, Statele Unite ale Americii, în timp ce servea șampanie alături de o femeie misterioasă.

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

În imaginile respective, fostul partener al lui Jennifer Lopez poartă un tricou negru și pantaloni scurți, dar și ochelari de soare. Partenera lui, în schimb, este îmbrăcată în costum de baie format din două piese, iar părul îl are prins în vârful capului.

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, fotografiat cu o femeie misterioasă

Totodată, în fotografiile surprinse de paparazzi, cei doi apar bucurându-se de soare, dar și de șampania rece pe care au servit-o pe ambarcațiune. Evident, momentele de râs în hohote n-au lipsit, semn că cei doi se simt foarte bine împreună.

 

Alex Rodriguez, tachinat în direct, la TV, după ce Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben Affleck

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, a fost protagonistul unui moment delicat în timpul unei emisiuni TV, însă acesta a avut o reacție inedită, ce a devenit virală.

Nu este niciun secret că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-a logodit din nou, la aproape 20 de când au mai încercat o dată.  Fostul partener al artistei, Alex Rodriguez, a fost, însă, prezent într-o emisiune TV, iar prezentatorul l-a tachinat un pic cu privire la acest subiect ”fierbinte”, însă reacția jucătorului de baseball a fost uriașă.

Citește și: Jennifer Lopez nu e deloc timidă pe scenă! Îmbrăcată într-un body minuscul, diva de 52 de ani a făcut cele mai energice mișcări de dans

”Este un moment grozav în sport.”, a spus prezentatorul Michael Kay în cadrul emisiunii de la ESPN 2, continuând: ”Aveți un nou campion la Masters, playoff-urile NBA sunt pe cale să înceapă, baseballul este în plină desfășurare, oamenii se logodesc. Adică, este o perioadă fericită în lume.”

Fostul jucător de baseball, în vârstă de 46 de ani, a izbucnit în hohote de râs și a declarat: ”Fericirea și pacea în lume sunt lucruri pe care le căutăm cu toții.”, a spus el, după care a tăcut câteva secunde, iar prezentatorul a schimbat subiectul, potrivit USMagazine. 

Etichete: relatie , alex rodriguez , femeie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?