keanu reeves iubita
Divertisment

Pe cat de talentat, modest si apreciat de fani este Keanu Reeves, pe atat de ghinionist a fost pe plan personal. Actorul si-a pierdut sotia, copilul si cel mai bun prieten in conditii groaznice, insa pare ca lucrurile incep sa se aseze pentru el.

Alexandra Grant, surprinsa fara machiaj la o petrecere plina de vedete. Cum arata iubita lui Keanu Reeves

Alexandra Grant, iubita in varsta de 47 de ani a actorului Keanu Reeves, a fost una dintre invitatele lui Gwyneth Paltrow la o petrecere cu staif.

Paltrow si-a invitat prietenele celebre, inclusiv pe Demi Moore si Kate Hudson, la o cina privata in Beverly Hills pentru a-si promova noile produse ingrijire a pielii. Singura conditie de participare a fost ca invitatele sa nu se machieze.

Castigatoarea de Oscar s-a pozat alaturi de Rachel Zoe si chiar Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, care a facut furori in urma cu numai cateva luni, cand a aparut la bratul starului la un eveniment monden.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La vremea respectiva, publicatiile mondene vuiau despre parul ei alb, natural. Surprinsa de reactiile oamenilor, ea a explicat de ce a ales sa renunte la vopsea.

"Mi-am nuantat parul pentru prima data la 20 de ani si l-am vopsit de-a lungul timpului pana nu am mai putut tolera toxicitatea produselor. De la 30 de ani mi-am lasat parul sa se platineze. Iubesc si sustin fiecare femeie care poate alege cum vrea sa arate la orice varsta", a scris ea.

In varsta de 47 de ani, iubita lui Keanu Reeves traieste in Los Angeles si este fondatoarea proiectului filantropic grantLOVE, care produce si vinde lucrari originale in beneficiul artistilor si al organizatiilor non-profit.

Alexandra si Keanu Reeves se cunosc de mai bine de 8 ani. Ea a creat ilustratiile pentru cele doua volume de poezii lansate de actor si a fondat alaturi de acesta o editura.

Grant s-a nascut in Ohio si a absolvit colegiul in 1994, cu o diploma in istorie si arta vizuala.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri