"Pain And Glory (Dolor Y Gloria/ Douleur et Gloire)" Red Carpet - The 72nd Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Amber Heard, apariție controversată după procesul fostului soț, Johnny Depp. Ținuta purtată a fost aspru criticată

Amber Heard a fost aspru criticată pe rețelele de socializare după o apariție controversată în Istanbul. Actrița a publicat imagini pe contul personal de Instagram în care apare într-o ținută considerată nepotrivită pentru o moschee, scrie Daily Mail.

Heard se află în vacanță în Turcia după ce a depus mărturie în procesul de calomnie al fostului său soț, Johnny Depp.

Actrița a fost criticată pentru că a vizitat una dintre numeroasele moschei din Istanbul într-o ținută considerată nepotrivită - fără sutien și cu un “hijab purtat ca un accesoriu de modă”, ce îi arăta părul și gâtul.

Amber a publicat imaginea cu mesajul “Mi-am petrecut ziua plimbandu-mă prin magia moscheilor din Istandul și sunt absolut îndrăgostită de acest oraș superb…”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Persoane din întreaga lume au publicat mesaje prin care criticau apariția lui Heard și susțineau că a dat dovadă de lipsă de respect. După publicarea unui articol pe acest subiect, actrița a trimis un alt mesaj.

“Nu. Se pare că cine a plătit să fie scris așa ceva nu a fost plătit destul,” a scris Heard. “Spun pe înțelesul tuturor: moscheile sunt locuri adevărate. Așa sunt și muzeele și bisericile. Așa sunt și eșarfele pentru cap (ce sunt necesare uneori când vrei să vizitezi). Am elucidat misterul.”

Heard se află momentan într-un proces cu fostul soț, diferit de cel de calomnie în care a depus mărturie înainte să plece în vacanță. Depp îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, ca urmare a unui articol scris de actriță pentru Washington Post, în care l-a acuzat de violență domestică.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri