anca turcasiu
Divertisment

Anca Țurcașiu, “confundată” cu Melania Trump pe Instagram. Imaginea care i-a uimit pe fani

“Tu ai găsit secretul tinereții eterne!”, așa au reacționat fanii la cea mai recenta postare a Ancăi Țurcașiu. Cântăreața a schimbat prefixul anul acesta și a trecut printr-un divorț, însă chipul ei este la fel de fresh ca întotdeauna. Aceasta le-a explicat fanilor că a realizat un pictorial cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani și prima poză postata pe Instagram este “în avanpremieră”.

“Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani, am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul... urmează cât de curând!”, a scris Anca Țurcașiu.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O admiratoare a confundat-o cu Prima Doamnă a Statelor Unite. “Superbă. Am crezut că-i Melania Trump”, i-a scris aceasta.

President Donald Trump Attends Inauguration Freedom Ball

Admiratoarele i-au făcut o mulțime de complimente. “Tu ai găsit secretul tinereții eterne!! Ești demnă de toată aprecierea și respectul pentru ce fel de persoană ești și pentru felul în care ești, să te iubești și să te valorizezi din toate punctele de vedere, inclusiv fizic!! 50 ani??? Glumești!! Tu te-ai oprit pur și simplu la 30!!! Te felicit sincer!! BRAVO”.

“Vreau și eu să arăt așa la 50. Mă ambiționează postările de acest tip. Trebuie să muncesc mai mult”, i-a scris altă fană.

Anca Țurcașiu le-a mărturisit fanilor de curând că are un nou hobby, care o menține în formă. “Mi-am descoperit în vara asta un hobby nou: marșul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural... Mărșăluind azi, trăiesc senzații uluitoare: liniște, entuziasm, motivația de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri